Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért történik ez velem?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki nagyon teccik és már szerelmes is vagyok belé, fojton szemezgettünk, ha odajött hozzám vagy én hozzá elpirult,nem szólt, most derült ki hogy van csaja összetört a szivem,mért volt ijen ha van csaja?egyébként rendes srác
2011. jún. 27. 11:44
 1/5 anonim ***** válasza:
A szemezés még nem megcsalás. Ez most jó lecke volt neked, hogy ne éld bele magad egy kapcsolatba csak azért mert szemeztek veled.
2011. jún. 27. 11:46
 2/5 napietus ***** válasza:
minek élted bele magad? ez még flörtnek is gyenge volt. legközelebb maradj két lábbal a földön, ne képzelj olyat, ami nincs.
2011. jún. 27. 11:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Az így nyert szabadidődben pedig forgass egy helyesírási szótárat.
2011. jún. 27. 12:00
 4/5 réksp válasza:
Igaza van az előttem lévőnek!Ha legalább írni tudnál akkor lehet h mennék valamire.
2011. jún. 27. 12:04
 5/5 mimano ***** válasza:
Azért csinálta veled, mert borzalmas a helyesírásod...
2011. jún. 27. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!