Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történik mindig ez velem?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy be jön nekem egy lány és a lánynak is be jöttem, csak az unoka testvérem(nevezzük xy) ezt nem nézte jo szemmel h a lánynak ö nem jött be(eddig az unoka tesom minen nöt meg kapott, miden nap más növel van). utána fel jött vidékröl a másik unoka tesom(nevezzünk qw nak) aki rá ált a lányra és addig csinálta amig össze nem jöttek.(neki is nagyon sok nöje volt és van is) és ma este xy adig beszélgetett vele, mig a lány nem lett belé szerelmes. nekem ez lett volna az elsö barátnöm, de ezt is elvették:( és ezt már nem birom, mindig vissza utasitottak a lányok, és erre jön egy akinek én is be jövök erre el veszik:( és ez ugy "sziven ütött" h a sirás is kilyött ralytam:/ és azon gondolkoztam h meg öljeme magam vagy nem:/2011. júl. 21. 05:30
1/6 anonim válasza:
Figyelj, először is az unokatesóid tudták, hogy mit érzel a lány iránt? ha igen, akkor igen nagy tuskók.. Máskor a lehető legtávolabb tartsd őket az ismerőseidtől. És ne szomorkodj, ahogy látom az írásodból még fiatal vagy, ha már most csajozol később sem leszel zárkózott, elfuserált alak. Ne félj jön még pár csak a te utcádba, csak várd ki. És tapasztalatból mondom, próbálj meg nem beleszeretni olyan lányokba akiknél még nem biztos semmi, csak szenvedés van belőle. Amúgy meg keress minél több olyan lányt aki szimpatikus neked kívül-belül és máris több az esély, hogy összejön mint ha csak egynél próbálkoznál. Olyanra, hogy megöld magad ne is gondolj, persze fáj a szerelem, de a lányok jönnek-mennek, egy lány sem egyenértékű az életeddel. Ha mégis jóban vagy az unokatesóiddal el is leshetsz pár trükköt tőlük ;) Sok szerencsét!
2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó, hát nem tudom h mennyire számítok fiatalnak 15 éves vagyok.
2011. júl. 21. 05:52
3/6 anonim válasza:
fiatal vagy még, bőven lesznek még barátnőid. Am jól jegyezd meg. Semmiért nem öljük mwg magunkat, nő miatt pláne. Ok? Tom hogy szar, de túléled, ami nem öl meg az meg erősít. F/30
4/6 anonim válasza:
Unokatesóid nagy ******-ok ne híresztelj nekik,hogy tetszik neked egy lány meg stb.. találkozz velük titokban és akkor biztosan meg lesz a csaj mikor már jártok akkor nem lehet semmi gond persze ha csak nem szeret a csaj :D
5/6 anonim válasza:
Ha le tudták csapni a kezedről, akkor gondolkozz már el, mennyire érdekelteda csajt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!