Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért történik ez velem?

Figyelt kérdés
Körülbelül Húsvét óta (április) teljesen megváltoztak a szokásaim. Az életem olyan akár egy hullámvasút. Néha jókedvű néha nem. Mindenkivel próbálok jó lenni, mindenkinek a jót a szépet mutatni, tenni. Én mégsem kapom azt amit szerintem megérdemelnék. :(( Van egy fiú, akivel "barát" voltam. Nagyon jól ismerjük egymást, de mindig kell vmi nagyobb esemény, hogy közelebb kerüljünk 1máshz. Publik környezetben csak köszönőviszonyban vagyunk, de amikor kettesben vagyunk teljesen megnyílunk egymás előtt... én ezt már nem bírom. én teljesen bele vagyok zúgva. 21 évesen itt állok, hogy nincs egy normális kapcsolatom, mindenkinek a kedvébe kell járjak stb. Egyszerűen semmihez nincs kedvem, de persze vizsgaidőszak, meg minden más ahol maximálisan kell teljesítenem. Ti voltatok már így? mit tanácsoltok?
2011. jún. 7. 20:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia!Nálam is mindig vizsgaidőszakkor rondítanak be ezek a fránya dolgok..Nem tudok mit tanácsolni, valahogy próbáld meg túlélni...aztán hajrá a nyáron,kezdeményezz te!
2011. jún. 7. 21:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem rossz az,ha mindenkinek a kedvében jársz.Teljesen megnyíltok egymás előtt?Tud arról,hogy belezúgtál?..,ha nem,akkor tudasd vele.
2011. jún. 7. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!