Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért pont velem történik ez meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért pont velem történik ez meg?

Figyelt kérdés

10 éve élek házasságban, két gyerek, minden ideális, jól összeszokott csapat vagyunk. Pár hónapja berobbant az életembe egy fiatal (25 éves) kolléganőm. Rengeteget dumcsizunk, flörtölünk, sőt már csók is volt. Most úgy érzem, hogy szerelmes vagyok, nagyon felkavart, még étvágyam sincs, és legszívesebben csak Vele lennék. Mit csináljak?

35F

2011. febr. 2. 15:47
1 2 3
 11/28 Fülünyúl ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Gondoltam, hogy nem szükséges kiírnom, hogy értelmes válaszokat kérek, de ezek szerint ez hiba volt. Köszi az építő és támogató hozzászólásodat! Csak így tovább!!!"

Most önigazolási vágy hajtott ide, hogy majd a pártodra állnak és mindenféle jótanáccsal ellátnak, amikor épp egy jó házasságból ennyi év és két gyerek után egy pillanatnyi fellángolás miatt akarsz kilépni és felrúgni mindent? És még te vagy felháborodva mert megcsalni készülsz a feleséged, vagy szétrúgni a családod? Ne légy már ennyire retardált...

2011. febr. 2. 15:58
 12/28 A kérdező kommentje:
ha megtudja, tuti azonnal beadja a válópert, és csúnya vége lesz a dolognak. A kolléganőm már korábban belémszeretett, és nálam meg most alakult ki a dolog. Huhh de veszélyes vizekre eveztem...:(
2011. febr. 2. 16:00
 13/28 anonim ***** válasza:
nemtudom, 1 csók, még nem a világ, azért lehet nem adná be a válópert, hiszen szeret téged... de te ismered, ebben az esetben ne mondd el neki, de akkor vess véget a viszonynak, ne találkozz a koleganővel többet.
2011. febr. 2. 16:01
 14/28 A kérdező kommentje:
Akkor mégegyszer: nem akarom felrúgni a családom és a házasságom, de nem érzem magam annyira erősnek és szemétnek, hogy végigcsináljak egy ilyen kettős játékot. A melóban a kolléganővel otthon pedig, mintha semmi nem történt volna, vigyorogjak....
2011. febr. 2. 16:02
 15/28 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy döntened kellene. Vagy otthagyod a családod és megpróbálod a kolléganővel.

Vagy befejezed ezt a viszonyt és megpróbálod rendezni a viszonyt a feleségeddel.

Te érzed, hogy mit tartasz fontosabbnak.

Én nem akarlak semmire rábeszélni, mert nem vagyunk egyformák, van, aki ösztönnel dönt, van, aki ésszel, van, aki szívvel.

Egy biztos: ez most csak és kizárólag a te döntésedtől függ és a te felelősséged, mivel senki nem tart pisztolyt a fejedhez, hogy márpedig csalnod kell a párodat.

Én azt nem tartom jó megoldásnak, ha kettős életet élsz, mert ezzel megalázod azt, aki 10 éve állítólag ideális társad.

2011. febr. 2. 16:03
 16/28 A kérdező kommentje:
Az eszemre fogok hallgatni úgy, hogy közben megszakad a szívem, legalábbis most ezt érzem... De gáz....
2011. febr. 2. 16:04
 17/28 anonim ***** válasza:

Nincs olyan kapcsolat, ahol nem kerül a képbe egy harmadik. Ebbe belegondolva sanyarú sors vár mindenkire:(

Te mit tennél, ha a feleséged lenne ilyen helyzetben és megtudnád?

Mit éreztél, mikor elvetted, mikor hűséget ígértél neki?

2011. febr. 2. 16:07
 18/28 Fülünyúl ***** válasza:

Eléggé veszélyes vizek, igen.

Annyit elmesélnék, és vonj le belőle olyan tanulságot amilyet akarsz, hogy az én párom is 10 év után lépett le egy ilyen pillanatnyi fellángolás miatt, mert azt hitte a világot is odaadná ezért az érzésért.

Talán két héttel azután, hogy tőlem kitette a lábát a nagybazilángoló szerelem hamuvá foszlott, és a harmadik ember kirakta. Két szék közül a pad alá, sőt, azóta is (idestova 2 éve) szingliként teng-leng, nem talál senki (olyan hülyét mint én) aki együtt tudna vele élni. Közben az idő meg ugye szalad. Fölötte is.

2011. febr. 2. 16:08
 19/28 A kérdező kommentje:

Szarul esne az tuti... Sőt!!!

komolyan mondom, ha létezne memóriatörlés, akkor azt választanám, vagy legalábbis részleges törlés az utolsó 3 hónapról...:)

2011. febr. 2. 16:16
 20/28 anonim ***** válasza:

16:04

Nem egészen így gondoltam.

Ösztönökkel dönteni: a pillanatnyi fellángolásaimnak és vonzalmaimnak engedve megyek arra, amerre éppen nekem a legkellemesebb, nem törődve azzal, mit taposok szét, milyen romokat hagyok magam után, csak jól érezzem magam.

Ésszel dönteni: a saját anyagi, kényelmi, vagy a társadalmi normák elvárásai szerint döntök, úgy, ahogy a legreálisabbnak tűnik.

Szívvel dönteni: Szeretettel döntök.

Ha te úgy igazán megvizsgálod az érzéseidet és a legmélyebb (nem pillanatnyi, hanem igazán tartós) szereteted nem a családod, a gyerekeid felé húz, hanem a kolléganő felé, ha abban az esetben szakad meg a szíved, ha nem a szeretődet választod és abban esetben nem szakad meg, ha a családodat hagyod el, akkor hagyd el őket!

Talán lesz valaki jobban megérdemli őket.

2011. febr. 2. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!