Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magas, vékony csajok-nem jönnek be a pasiknak?

Figyelt kérdés

174cm magas,60 kg vagyok,mások szerint csinos,kedves,okos....és szingli.

Kezdem úgy érezni,hogy a magasságom miatt van.

Úgy vettem észre,a pasik nem tekintik jó nőnek a magas csajokat.Alacsony barátnőt választanak maguknak,miért???

Egy magas lány kinek kell akkor?

Többen mondták már hogy "hány cm vagy?"meg "hű de magas vagy",és mindenhol azt hallom,hogy "szeretem az alacsony lányokat,mert olyan nőiesek"és már nagyon utálom ezt,el vagyok kenődve:(

L/24

2011. febr. 2. 12:44
1 2 3
 21/22 anonim válasza:

Én 188CM magas vagyok, és pont, hogy a magas, vékony lányok tetszenek, elég érdekesen mutatnék egy 150-160CM magas lánnyal..:D

Meg tudod hány lány örülne, ha olyan magas lenne mint te?

Sok lánynak pont az a gondja, hogy pl. modell szeretne lenne, de túl alacsony hozzá.

Egyébként tudom, hogy már nincs rá sok esély, hogy még aktuális a kérdés, viszont akkor kíváncsi lennék, hogy alakultak a dolgok az utóbbi, több mint 5 évben, megtaláltad már életed szerelmét?:)

2016. júl. 26. 15:38
 22/22 anonim ***** válasza:
Kár, hogy nem most vagy 24 éves, én tuti felszednélek, 24F :)
2016. okt. 20. 10:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!