Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magas, vékony csajok-nem jönnek be a pasiknak?

Figyelt kérdés

174cm magas,60 kg vagyok,mások szerint csinos,kedves,okos....és szingli.

Kezdem úgy érezni,hogy a magasságom miatt van.

Úgy vettem észre,a pasik nem tekintik jó nőnek a magas csajokat.Alacsony barátnőt választanak maguknak,miért???

Egy magas lány kinek kell akkor?

Többen mondták már hogy "hány cm vagy?"meg "hű de magas vagy",és mindenhol azt hallom,hogy "szeretem az alacsony lányokat,mert olyan nőiesek"és már nagyon utálom ezt,el vagyok kenődve:(

L/24

2011. febr. 2. 12:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Szia!Egyáltalán nem hiszem,hogy a magasságod miatt van,hiszen nem is vagy olyan magas(én is 170vagyok).Valószínű az lehet a baj,amit az egyik válaszoló írt,hogy túl görcsösen keresgélsz.Tudod hogy van ez,amikor az ember nagyon akarja,akkor 1 sincs,amikor meg éppen nem foglalkozik vele akkor kapásból egyszerre 5 :) Csak vigyázz,nehogy bemeséld magadnak,hogy neked emiatt nincs pasid,mert az lesz a vége,hogy elzárkózol.Csak azért írom ezt,mert ismerek ilyet.Szóval szerintem ze teljesen alaptalan dolog.

21/L

2011. febr. 2. 12:55
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Ne viccelj már! Én 180 cm vagyok és sosem volt nálam sokkal kisebb barátnőm. PL. a két legutóbbi egyaránt 172 cm volt. Sosem szerettem volna tőlem sokkal alacsonyabbat, mert én az egyenrangú kapcsolatokat preferálom, egy túl kicsi barátnő pedig azt az érzést keltené bennem, hogy nem a barátnőm, hanem a védencem, én pedig a testőre vagyok.:)
2011. febr. 2. 12:56
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Én meg alacsony vagyok, vékony, és sokak szerint dekoratív...blablabla... és szingli. Akkor most ez nekem is a magasságom miatt van?

Ne aggódj, semmi köze ennek a magassághoz =)

Legyél türelmes, ne akarj minden áron valakit magad mellé. Inkább keress valami hobbit, ahol ki tudsz kapcsolódni. Ismerkedj fesztelenül. Aztán majd alakulnak a dolgok, előbb utóbb úgyis ki fog emelkedni valaki, akinek te is szemet szúrsz, csak járj nyitott szemmel, de ne görcsösen és éld az életed =)

20/l

2011. febr. 2. 13:00
 14/22 anonim válasza:

Szia!

Én jó magas vagyok (195 cm) és mindig is a magas lányok tetszettek. Ennek ellenére a lány, aki életem szerelme lett, mindössze 165 cm, de így imádom. Szóval csak azt akarom mondani, hogy ne izgulj, itt sem a méret a lényeg, hanem a kisugárzás, meg a többi megmagyarázhatatlan tényező!

2011. febr. 2. 13:03
 15/22 anonim ***** válasza:

174/60 az nem vékony, én 180/55 vagyok:D:P

Igen bejönnek.

20f

2011. febr. 2. 13:21
 16/22 anonim ***** válasza:

Egy az, hogy 174 centi az annyira nem is hűde magas, hogy azt mondogassák hű de magas vagy, osztályomban van 180 centis csaj, senki nem szól be neki, van 185 centis, enki sem, érdekes nekik van pasijuk.

Azért nem nyomul rád senki mert midnenki azt hiszi neked kizárólag csak nálad magasabb pasi kell, én 180 centivel nem próbálkoznék nálad mert azt hinném nem elég neked, hogy csak 6 centivel vagyok magasabb, holott engem nem zavarna ha 185 lennél se.

Ez van, ez is a nők hülyesége mert centiben meg kilóban határozzátok meg egy pasi értékét.

20f

2011. febr. 2. 13:24
 17/22 anonim ***** válasza:

"centiben meg kilóban határozzátok meg egy pasi értékét."

És van olyan, aki az alsónadrágban is a centiket számolja. :)

2011. febr. 2. 13:28
 18/22 anonim ***** válasza:

az elottem szolok helyesen irtak

"Úgy vettem észre,a pasik nem tekintik jó nőnek a magas csajokat.Alacsony barátnőt választanak maguknak,miért???"

En meg ugy vettem eszre, hogy a csajoknak kell 1 fejjel magasabb pasi, ezert valasztanak az alacsony csajok magas pasit:) Most gondold csak meg, nemlehet, hogy az a helyzet, hogy teis csak a 10-20 cmvel magasabbakat veszed eszre? Egy atlagos pasi mar nemis erdekel hiaba kedves,okos, es meg szep sportos alakja is van, ti elvagytok a centikkel... Neked kellene egy 175 magas srac?? Nem... akkor neis csodalkozz, hogy nemmernek kezdemenyezni nalad... nem mivagyunk a hibasak...

2011. febr. 2. 13:53
 19/22 anonim ***** válasza:

te magas?

én 16 évesen 178 cm vagyok:)

Nem hiszem hogy a magasságoddal van a baj...

Am én is kb így vagyok, meg én mindig az alacsonyabb pasikat fogom ki:S

2011. febr. 5. 14:15
 20/22 anonim ***** válasza:
Dehogynem! Én pl 180cm vagyok, 174 szerintem pont hozzám illő lenne.
2011. márc. 3. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!