Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem, ugye? A barátom azt mondta 3 év után, hogy neki a szőkék jönnek be, tegyek parókát, festessem be a hajam.
kérdező : ő mondta hogy: ha nem festeted be szakítok ?:D sztem nem idióta vagy ez van .. ezen nincs mit szépíteni :D volt nekem olyan bnőm aki 2 év alatt: volt barna vörös [ ink narancs/piros közt vmi XD] 2 féle szőke meg fekete :D én is mondtam neki h ez éppen nem az igazi :D 1-2 hónap után neki is feltűnt h hát ez nem az ő színe :D érdekes mégse szakítottunk amikor közöltem vele h hát ezt a feketét mégse kéne :D [ mondjuk most így pár évvel később már baromi jól áll neki XD] hát várj mióta ismerem akkor : 1x barna 3x különböző szőke 2x fekete 1x az a vörös vagy 200000 különböző frizura :D és ez még csak a feje XD képzelheted mi volt lent :D
a lényeg hogy 3 évig ki bírta veled az önmagába művészet 1 ekkora hiszti királynő mellett szal kétlem h a hajszín miatt dobott volna max azért mert idegesítő vagy
19F
Te kérdeztél, én válaszoltam.Minek kérdezel, ha csak azok a válaszok érdekelnek ,amik igazat adnak neked.
Ha ennyire biztos vagy magadban, akkor nem értem a kérdés elejét.Vagy csak kellett a pátyolgatás, meg a válveregetés.
Ami tény:Téged dobtak a hajad miatt, mert nem szőke.Na, ez már minősít téged is, meg az exedet is.:)
De nem hiszem, hogy az én feladatom a te kb.15-16 éves kis buksidba tudást verni.:)
Alapvető szövegértési problémák vannak egyeseknél, de ez van.
Köszi minden hozzászólónak!
Szép napot!
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:24
asszem ez volt az a válasz: ha közölné 3 év után hogy nem csípi a szőrös pasiakt közölném vele hogy én meg nem csípem a lehendő anyósom :D [sztem ütne akkorát h szarjon bele a szőrbe és húzzon esküvőt szervezni :)] de am 3 év után [ ha 3 évig 1ütt vok vkivel akkor feltételezhető h szeretem és jó volt az a 3 év]: 0ás gép :D most ha ettől jobban érzi magát? miért ne nekem nem lesz tőle semmi bajom + ha én azért nem akarnék beretválkozni mert nye nye nye akk az nem önzőség ?:D na m1 arról nem is beszélve hogy : [még mindig a mi lenne ha] 3 évig 1ütt voltunk annak ellenére h én csípem a szakállt ? vagy ha máshol is van némi szőr ?:D akk csak szeretett annyira h elviselje
de m1 ezt fölöslegesen magyarázom 1 15-16 éves pisisnek :D olyan mintha a nagyanyámnak akarnám elmagyarázni hogy a sátánizmus nem= a hedonizmussal XD
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!