Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem, ugye? A barátom azt mondta 3 év után, hogy neki a szőkék jönnek be, tegyek parókát, festessem be a hajam.
Te csinálsz belőle drámát.:)
Ha meg ő akart téged dobni, akkor mivel előzted is meg?Azzal, hogy hamarabb mondtadki?Attól még ő akart szakítani, és nem te.
Már ne haragudj, de ha valakivel azért szakítanak, mert nem festi be a haját szőkére, annak több oka lehet.Mondjuk kellett neki egy indok, vagy már nem bírta tovább elviselni így a fejed.
Meg unalmas is lehetsz, ha ilyen földhözragadt vagy.
Itt az a kérdés, hogy hogy értette a barátod. Ha tényleg nem felelsz meg neki csak azért, mert nem vagy szőke, akkor jól tetted, hogy elküldted.
Ez volt az oka. Ezt mondta: "Nekem szőke kell, hogy bele tudjak szeretni egy lányba!"
Simán leborotválnám magam.Sőt, ha érdekel borostát is növesztettem, és más a hajam is.Tetszik neki, és ő látja, nekem meg jó érzés, ha tetszek neki.Másrész bízok az izlésében.
Még mindig úgy gondolom, hogy ti vagytok szegényes gondolkodásúak.:)
Ne akarj meggyőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!