Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyes férfiak miért gondolják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes férfiak miért gondolják magukat felsőbbrendűnek a nőknél?

Figyelt kérdés
Természetesen nem azt mondom, hogy az összes egytől egyig (mielőtt lefeministáznátok), de azzal szerintem ti is tisztában vagytok, hogy vannak ilyenek is. Ennek mi lehet az oka? (Légyszíves értelmes válaszokat adjatok.)
2011. febr. 1. 18:25
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

"minden nő másként viselkedik menstráció alatt" -> Pontosan, ott a pont. Képzeld el, valakire nincs is hatással, és ez nem csak nekem nem tűnt fel.

18:10, nekem sajnos nem az jött le, hogy szereted őket, de nyilván te ezt jobban tudod nálam. Egyébként azt én is elismer(t)em, hogy alapjáraton a férfiakra jellemző pl. a magas intelligencia, de ez nem azt jelenti, hogy csak hülye nők vannak, nem kell általánosítani.

2011. febr. 3. 18:20
 32/37 anonim ***** válasza:

minden nő másként viselkedik menstráció alatt" -> Pontosan, ott a pont. Képzeld el, valakire nincs is hatással, és ez nem csak nekem nem tűnt fel.

nőkét te ezzt objektívwen nem tudod felmérni, én egy olyannal találkoztam aki beismerte hogy meghülyül akkor.

A többi tagadja, vagy a rosszabb hogy észre se veszi

2011. febr. 3. 18:22
 33/37 A kérdező kommentje:
Na jó, ilyen baromságon nem fogok vitatkozni, gondolj amit akarsz. Csak az érdekelne, hogy ezzel a kijelentéseddel konkrétan mi célod volt...?
2011. febr. 3. 18:23
 34/37 anonim ***** válasza:
51%

Volt már barátnőd? Tapasztaltad már hogy azokon a napokon mindenért felkapja a vizet, máskor meg nem?

Amúgy a célom annyi, hogy megcáfoljam azt a baromságot hogy a nemnek nincs köze e viselkedéshez.

A hormonok befolyásolják a viselkedést, lásd a menstruáló nőket, vagy túlzott tesztoszteronnal rendelkező paikat

2011. febr. 3. 18:27
 35/37 A kérdező kommentje:

Valamelyiken tapasztaltam, valamelyiken nem.

De nehogy már csak azt a 3-4 napot vedd figyelembe, főként azt kéne nézni, hogy alapjáraton hogyan viselkedik az illető - szerintem.

2011. febr. 3. 18:30
 36/37 anonim ***** válasza:

Értem én mit mond a hormonos válaszoló, abszolút képben vagyok az anatómiával és élettannal, de ez nem a alapviselkedés. Gyakorlatilag mindent ide lehetne sorolni, de ez éppenséggel belső tényező, nem alap.

Ott van például a tűrőképesség. Na ez már kicsit korrektebb, megfoghatóbb.

A menstruációra mindenki másként reagál, van, aki hisztizik, de olyan barátnőm is van, aki fetreng a fájdalomtól, nekem ugyanolyan nap, mint a többi, a PMS változó és ez egy kiváltott reakció,nem egy viselkedésforma, amit minden nő képvisel.

2011. febr. 3. 20:55
 37/37 A kérdező kommentje:
20:55-el értek egyet, csak én nem fejtettem ki ennyire bőven. Szóval a lényeg az, hogy a menstruáció mindenkiből mást vált ki, de ha ezt nem hiszed, legalább azt fogadd el, hogy alapjába véve nem minden nő egyforma (ahogyan a férfiak sem), és nem a nemtől függ az alaptermészet.
2011. febr. 4. 14:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!