Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes férfiak miért gondolják magukat felsőbbrendűnek a nőknél?
"minden nő másként viselkedik menstráció alatt" -> Pontosan, ott a pont. Képzeld el, valakire nincs is hatással, és ez nem csak nekem nem tűnt fel.
18:10, nekem sajnos nem az jött le, hogy szereted őket, de nyilván te ezt jobban tudod nálam. Egyébként azt én is elismer(t)em, hogy alapjáraton a férfiakra jellemző pl. a magas intelligencia, de ez nem azt jelenti, hogy csak hülye nők vannak, nem kell általánosítani.
minden nő másként viselkedik menstráció alatt" -> Pontosan, ott a pont. Képzeld el, valakire nincs is hatással, és ez nem csak nekem nem tűnt fel.
nőkét te ezzt objektívwen nem tudod felmérni, én egy olyannal találkoztam aki beismerte hogy meghülyül akkor.
A többi tagadja, vagy a rosszabb hogy észre se veszi
Volt már barátnőd? Tapasztaltad már hogy azokon a napokon mindenért felkapja a vizet, máskor meg nem?
Amúgy a célom annyi, hogy megcáfoljam azt a baromságot hogy a nemnek nincs köze e viselkedéshez.
A hormonok befolyásolják a viselkedést, lásd a menstruáló nőket, vagy túlzott tesztoszteronnal rendelkező paikat
Valamelyiken tapasztaltam, valamelyiken nem.
De nehogy már csak azt a 3-4 napot vedd figyelembe, főként azt kéne nézni, hogy alapjáraton hogyan viselkedik az illető - szerintem.
Értem én mit mond a hormonos válaszoló, abszolút képben vagyok az anatómiával és élettannal, de ez nem a alapviselkedés. Gyakorlatilag mindent ide lehetne sorolni, de ez éppenséggel belső tényező, nem alap.
Ott van például a tűrőképesség. Na ez már kicsit korrektebb, megfoghatóbb.
A menstruációra mindenki másként reagál, van, aki hisztizik, de olyan barátnőm is van, aki fetreng a fájdalomtól, nekem ugyanolyan nap, mint a többi, a PMS változó és ez egy kiváltott reakció,nem egy viselkedésforma, amit minden nő képvisel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!