Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes férfiak miért gondolják magukat felsőbbrendűnek a nőknél?
A 19:43-asnak meg nincs igaza :) Nem tudom statisztikailag a tudósok nemenkénti aránya milyen, de én rengeteg csillagászt, mikrobiológust és egyéb tudós nőt látok. Ha belenéztek a természettudományi csatornákba rengeteg a női tudós.
Az hogy fizikálisan gyengébbek vagyunk igen, más a testfelépítésünk :) Ez viszont megint csak nem felsőbbrendűség. Mind a két nem függ a másiktól és mind a két nem szerepe egyenlően fontos.
20:17-nek annyira igaza van.
Ezt elmagyarázhatnád feministáknak, hogy ha valami nem sikerül akkor ne másban keresse a hibát, neked elhinnék mert nő vagy:P
18:30
Te nyomorult gyökér. Látom gondolkozni azt nem tudsz, mert nő vagy.
Ha férfiak kihalnak, akkor a nők is azonnal követik őket, és kihal az emberiség. Nem csak azért, mert nem lenne szaporodás, hanem azért is, mert a nők nem életképesek.
Könnyebb lesz az életetek, hogyha elfogadjátok azt a tényt, hogy a férfiak mindenben jobbak a nőktől. Ha tetszik ha nem ez van. Ezt el kell viselnetek, mert mást úgysem tehettek. Az élet már csak ilyen.
19:43 -nak igaza van.
Annyiban egészíteném ki, hogy kétségtelen tény, hogy a férfiak mindenben jobbak, mint a nők. A férfiak nemcsak erősebbek, és nemcsak mindenben okosabbak a nőknél , hanem művészetben is, irodalomban is, zenében is, ... a férfiak a jobbak. Tehát minden téren.
Túlélési helyzetben is a férfiak az életképesek.
Sajnálom, nincs igazatok. Mint mondtam egyik nem sem képes a másik nélkül fennmaradni, biológia, szaporodás. Arról meg továbbra is mondom fogalmam sincs, hogy a tudósok nemének aránya hogy is van, de elfelejtitek, hogy a nők pontosan mióta foglalkoznak ilyesmivel. Eddig nagyon lehetőségük sem volt rá, emlékszem dédi kiskoromban mesélte, hogy az ő korában nem is tanultak tovább a nők. Manapság ez másképp van. Szóval amit ti emlegettek, azok az azért elég rendesen visszanyúlnak az időkbe, de akkor még nem volt meg a lehetősége annak, hogy összehasonlítható legyen a kettő.
Nem is értem egyáltalán hogy fordul meg bárki fejében is, hogy nemek alapján hasonlítson össze két embert. Sem az ész, sem a természet alapjaiban nem a nem függvénye.
"Sem az ész, sem a természet alapjaiban nem a nem függvénye."
Hát nem tudom, láttál te már menstruáló nőt?
Egy pasi sem viselkedik úgy mint amikor egy nőnek megvan
Ha tükörbe nézek épp azt látom :) Én teljesen nyugodt vagyok,nem mindenkiből vált ki hisztériát :)
Az egyébként sem alaptermészet, hanem PMS, nem gonosz, vagy hisztis, aki a menstruáció ideje alatt "furcsán" viselkedik. Ettől ő nem lesz rossz :)
Viszont abszolút meg tudom érteni, ha idegesít,de ez havi 3 napot takar,mert az utolsó pár napban már nincs cirkusz :)
18:08, nem hiszem el, hogy nem esett le; a 18:30-as válaszoló két viccet másolt be ide, ő is tudja, hogy mi lenne, ha a férfiak kihalnának. Persze, ő egy nyomorult gyökér, mert lepötyögött két feminista beütésű viccet, de te f*szagyerek vagy, mert volt vér a pucádban idejönni és névtelenül szidni a nőket. Elgondolkozhatnál egy kicsit te is! Az életképesség mióta függ a nemtől? És az intelligencia? Már megbocsáss, de szvsz ezen dolgok egyike sem attól függ, hogy mi van a lábaid között. Ami meg engem illet, abszolút nem érzem magam feministának, sőt, szerintem a férfiak sokszor normálisabban gondolkoznak a nőknél, de ez nem azt jelenti, hogy minden nő nyomorék. Igen, az is igaz, hogy a nagyon nőies nők semmihez sem értenek igazán, de akármilyen hihetetlen, a többség nem hülye. Nagyon sajnálom, hogy ennyire hímsoviniszta vagy, mert így valószínűleg sosem lesz családod, bár ahogy elnézem, téged ez nem nagyon érdekel. Tudod mit? Legyél meleg. Ha ilyen rosszak a nők, messzire kerüld el az összeset, nehogy még a végén lealacsonyodj a szintükre.
"Hát nem tudom, láttál te már menstruáló nőt?
Egy pasi sem viselkedik úgy mint amikor egy nőnek megvan"
Az én nőnemű ismerőseim közül csak egy viselkedik "hisztisen", amikor épp menstruál, a többi olyan, mint alapjáraton.
tapazstalataim szerint minden nő másként viselkedik menstráció alatt, és ezt ők ée a többi nő általában észre se veszi.
Ez a tapaszatalatom, attól hogy lepontozol még így lesz.
17:10 (kérdező)
Lehet, hogy vicc, akkor nem szóltam, de én sosem hallottam/olvastam ilyen viccet.
Viszont azt nem szeretem, hogyha valaki valótlan dolgot állít. Én nem hímsoviniszta vagyok, hanem reális! Amúgy én szeretem a nőket, csak reális vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!