Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyes férfiak miért gondolják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes férfiak miért gondolják magukat felsőbbrendűnek a nőknél?

Figyelt kérdés
Természetesen nem azt mondom, hogy az összes egytől egyig (mielőtt lefeministáznátok), de azzal szerintem ti is tisztában vagytok, hogy vannak ilyenek is. Ennek mi lehet az oka? (Légyszíves értelmes válaszokat adjatok.)
2011. febr. 1. 18:25
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
73%

A 19:43-asnak meg nincs igaza :) Nem tudom statisztikailag a tudósok nemenkénti aránya milyen, de én rengeteg csillagászt, mikrobiológust és egyéb tudós nőt látok. Ha belenéztek a természettudományi csatornákba rengeteg a női tudós.

Az hogy fizikálisan gyengébbek vagyunk igen, más a testfelépítésünk :) Ez viszont megint csak nem felsőbbrendűség. Mind a két nem függ a másiktól és mind a két nem szerepe egyenlően fontos.

2011. febr. 1. 20:21
 22/37 anonim ***** válasza:
37%

20:17-nek annyira igaza van.

Ezt elmagyarázhatnád feministáknak, hogy ha valami nem sikerül akkor ne másban keresse a hibát, neked elhinnék mert nő vagy:P

2011. febr. 1. 21:42
 23/37 anonim ***** válasza:
19%

18:30

Te nyomorult gyökér. Látom gondolkozni azt nem tudsz, mert nő vagy.

Ha férfiak kihalnak, akkor a nők is azonnal követik őket, és kihal az emberiség. Nem csak azért, mert nem lenne szaporodás, hanem azért is, mert a nők nem életképesek.

A kérdező is csak egy szerencsétlen feminista, akinek fáj, hogy a férfiak mindenben jobbak.

Könnyebb lesz az életetek, hogyha elfogadjátok azt a tényt, hogy a férfiak mindenben jobbak a nőktől. Ha tetszik ha nem ez van. Ezt el kell viselnetek, mert mást úgysem tehettek. Az élet már csak ilyen.

2011. febr. 2. 18:08
 24/37 anonim ***** válasza:
16%

19:43 -nak igaza van.

Annyiban egészíteném ki, hogy kétségtelen tény, hogy a férfiak mindenben jobbak, mint a nők. A férfiak nemcsak erősebbek, és nemcsak mindenben okosabbak a nőknél , hanem művészetben is, irodalomban is, zenében is, ... a férfiak a jobbak. Tehát minden téren.

Túlélési helyzetben is a férfiak az életképesek.

2011. febr. 2. 18:11
 25/37 anonim ***** válasza:
61%

Sajnálom, nincs igazatok. Mint mondtam egyik nem sem képes a másik nélkül fennmaradni, biológia, szaporodás. Arról meg továbbra is mondom fogalmam sincs, hogy a tudósok nemének aránya hogy is van, de elfelejtitek, hogy a nők pontosan mióta foglalkoznak ilyesmivel. Eddig nagyon lehetőségük sem volt rá, emlékszem dédi kiskoromban mesélte, hogy az ő korában nem is tanultak tovább a nők. Manapság ez másképp van. Szóval amit ti emlegettek, azok az azért elég rendesen visszanyúlnak az időkbe, de akkor még nem volt meg a lehetősége annak, hogy összehasonlítható legyen a kettő.

Nem is értem egyáltalán hogy fordul meg bárki fejében is, hogy nemek alapján hasonlítson össze két embert. Sem az ész, sem a természet alapjaiban nem a nem függvénye.

2011. febr. 2. 22:18
 26/37 anonim ***** válasza:

"Sem az ész, sem a természet alapjaiban nem a nem függvénye."

Hát nem tudom, láttál te már menstruáló nőt?

Egy pasi sem viselkedik úgy mint amikor egy nőnek megvan

2011. febr. 2. 22:33
 27/37 anonim ***** válasza:

Ha tükörbe nézek épp azt látom :) Én teljesen nyugodt vagyok,nem mindenkiből vált ki hisztériát :)

Az egyébként sem alaptermészet, hanem PMS, nem gonosz, vagy hisztis, aki a menstruáció ideje alatt "furcsán" viselkedik. Ettől ő nem lesz rossz :)

Viszont abszolút meg tudom érteni, ha idegesít,de ez havi 3 napot takar,mert az utolsó pár napban már nincs cirkusz :)

2011. febr. 3. 13:49
 28/37 A kérdező kommentje:

18:08, nem hiszem el, hogy nem esett le; a 18:30-as válaszoló két viccet másolt be ide, ő is tudja, hogy mi lenne, ha a férfiak kihalnának. Persze, ő egy nyomorult gyökér, mert lepötyögött két feminista beütésű viccet, de te f*szagyerek vagy, mert volt vér a pucádban idejönni és névtelenül szidni a nőket. Elgondolkozhatnál egy kicsit te is! Az életképesség mióta függ a nemtől? És az intelligencia? Már megbocsáss, de szvsz ezen dolgok egyike sem attól függ, hogy mi van a lábaid között. Ami meg engem illet, abszolút nem érzem magam feministának, sőt, szerintem a férfiak sokszor normálisabban gondolkoznak a nőknél, de ez nem azt jelenti, hogy minden nő nyomorék. Igen, az is igaz, hogy a nagyon nőies nők semmihez sem értenek igazán, de akármilyen hihetetlen, a többség nem hülye. Nagyon sajnálom, hogy ennyire hímsoviniszta vagy, mert így valószínűleg sosem lesz családod, bár ahogy elnézem, téged ez nem nagyon érdekel. Tudod mit? Legyél meleg. Ha ilyen rosszak a nők, messzire kerüld el az összeset, nehogy még a végén lealacsonyodj a szintükre.

"Hát nem tudom, láttál te már menstruáló nőt?

Egy pasi sem viselkedik úgy mint amikor egy nőnek megvan"

Az én nőnemű ismerőseim közül csak egy viselkedik "hisztisen", amikor épp menstruál, a többi olyan, mint alapjáraton.

2011. febr. 3. 17:10
 29/37 anonim ***** válasza:

tapazstalataim szerint minden nő másként viselkedik menstráció alatt, és ezt ők ée a többi nő általában észre se veszi.

Ez a tapaszatalatom, attól hogy lepontozol még így lesz.

2011. febr. 3. 18:07
 30/37 anonim ***** válasza:
47%

17:10 (kérdező)

Lehet, hogy vicc, akkor nem szóltam, de én sosem hallottam/olvastam ilyen viccet.

Viszont azt nem szeretem, hogyha valaki valótlan dolgot állít. Én nem hímsoviniszta vagyok, hanem reális! Amúgy én szeretem a nőket, csak reális vagyok.

2011. febr. 3. 18:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!