Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyes férfiak miért gondolják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes férfiak miért gondolják magukat felsőbbrendűnek a nőknél?

Figyelt kérdés
Természetesen nem azt mondom, hogy az összes egytől egyig (mielőtt lefeministáznátok), de azzal szerintem ti is tisztában vagytok, hogy vannak ilyenek is. Ennek mi lehet az oka? (Légyszíves értelmes válaszokat adjatok.)
2011. febr. 1. 18:25
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
44%

Kérdező!

Remélem, csak viccnek szántad a kérdésedet. A nőkből manapság messze több van, aki felsőbbrendűnek hiszi magát a férfiaknál. Különösen a fiatalabbak között. Messze lenézőbb, bunkóbb stílusban tárgyalnak a férfiakkal, mint azt akár a legtahóbb férfi tenné velük.

A 18.29-es és 18.30-as válasz írói helyében pedig elsüllyednék a föld alá.

2011. febr. 1. 18:49
 12/37 anonim ***** válasza:
24%
Egyszerű: fogadjátok el, hogy a férfiak tényleg felsőbbrendűek, okosabbak, jobbak a nőknél.
2011. febr. 1. 18:49
 13/37 anonim ***** válasza:
0%
mivel a nők kéretik magukat az ágyba...mert felsőbrendüek azért:D:D
2011. febr. 1. 18:56
 14/37 A kérdező kommentje:
Jaj, hagyjuk már ezt a "nekünk kell kezdeményezni" dumát, te is tudod, hogy manapság már nem így működik a dolog, nem véletlenül szokták mondani, hogy "a lány udvarol a fiúnak". Aki pedig azt állítja, hogy azért hiszik magukat felsőbbrendűnek, mert azok is, indokolja is meg az állítását, ne csak a hímsoviniszta szöveget nyomassa ezerrel, ész nélkül.
2011. febr. 1. 19:16
 15/37 anonim ***** válasza:
59%

"Igen, azt tudom, hogy nőből is van ilyen, de észrevételem szerint kevesebb, mint férfiből."

Nézz be a családi kapcsolatok rovatba, ott aztán szinte nincs is olyan nő aki ne nézné le a férfiakat

2011. febr. 1. 19:19
 16/37 anonim ***** válasza:
56%

Itt egy-egy válaszolótól hánynom kell.

Menjetek húzzátok le magatokat a wc-én a felsőbbrendűségetekkel.... ;)

Amúgy meg a kérdésedre válaszolva, ha nem épp ilyen tőből szakadt balfa.s.z.ok, mint itt némely válaszoló, akkor én valamilyen csalódásra tippelnék. Ezzel próbál védekezni, ha nem akkor gyökér.

2011. febr. 1. 19:30
 17/37 anonim ***** válasza:
32%
mi férfiak azért vagyunk felsőbbrendűk mert eleve így lettünk teremtve hiszen nem véletlenül vagyunk erősebbek testileg is meg lelkileg is és nem véletlenül "gyengébb" nem a nő.amúgy meg ha annyira okosnak gondoljátok nők magatokat akkor miért csak férfi feltaláló tudós, kutató....ilyesmikről lehet olvasni,tanulni de egy nőről sem? jó nem azt mondom h butábbak vagytok mert ez nem igaz hiszen és is ismerek sok értelmes,intelligens nőt de mi férfiak szinte minden téren sikeresebbek vagyunk.És a nők szerintem nagyon elszúrták ezt az egyenjogúság dolgot mert eddig csak a ház fenntartásáért és vacsoráért voltak felelősek most meg elmehetnek dolgozni és munka után ugyan úgy ezeket a teendőket is meg kell csinálniuk..19/F
2011. febr. 1. 19:43
 18/37 anonim ***** válasza:
23%

Tudod mért dől a fa ha nekitámaszkodsz?

...mert okosabb enged... erről ennyit :D

2011. febr. 1. 19:51
 19/37 A kérdező kommentje:
19:43 válaszából kb. azt sikerült leszűrnöm, hogy a férfiak azért magasabb rangúak a nőknél, mert nagyobb a bicepszük. Komolyan mondom, ez nevetséges. Ennyi erővel én meg felhozhatnám, hogy a nők alkalmasabbak pl. pszichológusnak, mert magasabb az érzelmi intelligenciájuk (mondjuk ez rám speciel nem igaz, de akkor is), csak hogy én is mondjak valami előnyt. A házimunkás részről pedig csak annyit, hogy tudtommal egy normális, jól működő kapcsolatban megoszlik az otthoni teendő, tehát felét a férfi, felét a nő végzi el.
2011. febr. 1. 20:03
 20/37 anonim ***** válasza:
47%

Én felnőtt nő vagyok, de sosem tapasztaltam, hogy valaha is lenéznének, mert nő vagyok. Akit lenéznek, azt sem azért, mert nő, hanem azért, amilyen ember és ez nőknél férfiaknál egyaránt így van. A tiszteletet ki kell érdemelni, de ez nemtől független dolog. Szóval,aki úgy érzi őt lenézik, az ne abban keresse az okot, hogy nő.

Biztos van olyan, aki ez alapján néz le, de egyáltalán nem sok és az értelmes ember simán csak röhög egyet rajta.

Ez a férfi nő felsőbbrendűség kérdés pedig kicsit félre van értelmezve. A férfi domináns, erős,az ősidőkben ő vadászott, a háborúban általában férfi a katona, szóval ez kb. ennyit jelent, nem azt, hogy felsőbbrendű, hanem azt,hogy férfias.

2011. febr. 1. 20:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!