Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes férfiak miért gondolják magukat felsőbbrendűnek a nőknél?
Kérdező!
Remélem, csak viccnek szántad a kérdésedet. A nőkből manapság messze több van, aki felsőbbrendűnek hiszi magát a férfiaknál. Különösen a fiatalabbak között. Messze lenézőbb, bunkóbb stílusban tárgyalnak a férfiakkal, mint azt akár a legtahóbb férfi tenné velük.
A 18.29-es és 18.30-as válasz írói helyében pedig elsüllyednék a föld alá.
"Igen, azt tudom, hogy nőből is van ilyen, de észrevételem szerint kevesebb, mint férfiből."
Nézz be a családi kapcsolatok rovatba, ott aztán szinte nincs is olyan nő aki ne nézné le a férfiakat
Itt egy-egy válaszolótól hánynom kell.
Menjetek húzzátok le magatokat a wc-én a felsőbbrendűségetekkel.... ;)
Amúgy meg a kérdésedre válaszolva, ha nem épp ilyen tőből szakadt balfa.s.z.ok, mint itt némely válaszoló, akkor én valamilyen csalódásra tippelnék. Ezzel próbál védekezni, ha nem akkor gyökér.
Tudod mért dől a fa ha nekitámaszkodsz?
...mert okosabb enged... erről ennyit :D
Én felnőtt nő vagyok, de sosem tapasztaltam, hogy valaha is lenéznének, mert nő vagyok. Akit lenéznek, azt sem azért, mert nő, hanem azért, amilyen ember és ez nőknél férfiaknál egyaránt így van. A tiszteletet ki kell érdemelni, de ez nemtől független dolog. Szóval,aki úgy érzi őt lenézik, az ne abban keresse az okot, hogy nő.
Biztos van olyan, aki ez alapján néz le, de egyáltalán nem sok és az értelmes ember simán csak röhög egyet rajta.
Ez a férfi nő felsőbbrendűség kérdés pedig kicsit félre van értelmezve. A férfi domináns, erős,az ősidőkben ő vadászott, a háborúban általában férfi a katona, szóval ez kb. ennyit jelent, nem azt, hogy felsőbbrendű, hanem azt,hogy férfias.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!