Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mit írjak ERRE Facebook-on? Mi lenne a frappáns, és jelző értékű? Csajok:mi lenne szimpatikus?
Sziasztok ! :)
24 éves pasi vagyok, nincs barátnőm, még egyetemista vagyok.
Van egy lány, aki nekem nagyon tetszik. Ő 20 éves, és ő most másodéves egyetemista.
Egyik barátomnak az ismerőse.
Én nem regisztráltam eddig Facebook-ra. Ma tettem ezt meg.
Regisztráltam, és megláttam, hogy Legjobb barátom a csajnak az üzenőfalára írt. Azt írta, hogy a csaj és én összejöhetnénk. TEhát poénosan megjegyezte, mintegy jelzés képpen.
Nekem nem szólt erről az üzenetéről a barátom. A csaj ott azt válaszolta, hogy kihagyja a lehetőséget, hogy összejöjjön velem, és egy smiley-t tett.
Most, hogy ezt észrevettem, szerintetek milyen frappáns üzenetet írja ugyanehhez az üzenőfalhoz?
Valami olyasmire gondoltam, hogy jelzést teszek arra, hogy lássa a csaj, hogy érdekel engem. Olyasmit szeretnék, hogy érezzen, hogy akár találkozhatnánk egyszer, abban még nincs semmi rossz.
Frappáns, és olyan üzenetet szeretnék oda írni, ami tetszene a csajnak.
Nagyon szépen köszi
Légyives írjátok le, hogy fiu/lány, és milyen idősek vagytok.
kösz :)
Ne írj semmit!Helyzetet tekintve hátrányban vagy nem tudod kellöképpen javadra fordítani!
Én élőben kerültem hasonló szituba.Haver szólt hogy "Erik(nem így hívnak igazából) kísérd már haza az Évit(igazából ő sem Évi) nehogy már este egyedül lófráljon!"Évi ilyet közbevágott hogy"Ne!" Erre én annyiban maszatoltam szét a számomra cikis helyzetet hogy ilyet szóltam:"Évi igazán megvárhattad volna míg én reagálok mert lehet azt válaszoltam volna hogy eszem ágában sincs téged hazakísérni de így hogy megelőztél a nemmel én lettem a helyzet vesztese könnyen lehet hogy érdemtelenül"
Én se tudtam javamra fordítani a szitut de azt elértem hogy ne legyek a társaságban a lesajnált szerencsétlen
"Azért ehhez még nekem is lesz egy-két szavam! ;)"
Amúgy pedig facepalm x2
Szerintem írd ezt:
"Hagyjuk meg a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!