Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mit írjak ERRE Facebook-on? Mi lenne a frappáns, és jelző értékű? Csajok:mi lenne szimpatikus?
Sziasztok ! :)
24 éves pasi vagyok, nincs barátnőm, még egyetemista vagyok.
Van egy lány, aki nekem nagyon tetszik. Ő 20 éves, és ő most másodéves egyetemista.
Egyik barátomnak az ismerőse.
Én nem regisztráltam eddig Facebook-ra. Ma tettem ezt meg.
Regisztráltam, és megláttam, hogy Legjobb barátom a csajnak az üzenőfalára írt. Azt írta, hogy a csaj és én összejöhetnénk. TEhát poénosan megjegyezte, mintegy jelzés képpen.
Nekem nem szólt erről az üzenetéről a barátom. A csaj ott azt válaszolta, hogy kihagyja a lehetőséget, hogy összejöjjön velem, és egy smiley-t tett.
Most, hogy ezt észrevettem, szerintetek milyen frappáns üzenetet írja ugyanehhez az üzenőfalhoz?
Valami olyasmire gondoltam, hogy jelzést teszek arra, hogy lássa a csaj, hogy érdekel engem. Olyasmit szeretnék, hogy érezzen, hogy akár találkozhatnánk egyszer, abban még nincs semmi rossz.
Frappáns, és olyan üzenetet szeretnék oda írni, ami tetszene a csajnak.
Nagyon szépen köszi
Légyives írjátok le, hogy fiu/lány, és milyen idősek vagytok.
kösz :)
19:13-as:
Miért akkor te mit csinálnál?
Odaállsz elé, és megkérdezed, hogy eljönne e veled valamikor valahova?
A 19:13 és a 34 is én vagyok.
Igen, azt tettem volna. Amit 34-kor írtam, azzal lehet esélyed a kép alá. Látja a csaj, hogy nem is köszönsz neki, pláne nem érdekel, hogy nem akar tőled semmit. Smiley függővényében, lehet még rá is pimaszkodnék valamit. De pimasz az is, hogy tudomást sem veszel róla, illetve "mindenkinek", tehát semmi extrának nem tekintve utalsz rá, amire viszont neki lehet majd megjegyzése és onnan lehet fűzni tovább. Ha meg nem reagál, biztos máshogy néz majd rád és fúrja az oldalát, miért nem kell neked, attól függetlenül hogy te kellesz-e neki.
...
Írd azt, hogy pedig én szívesen összejönnék veled!:P
20/L
Először is sürgősen szerezz valami gyakorlatot abban, hogy ha valaki tetszik, a tudatára add. Kismmillió módja van az ilyesminek, úgyhogy hajrá, csapj bele a lecsóba! Valahogy meg kell tanulnod, és erre nem az a jó módszer, ha másoktól kérdezel.
Inkább írd le, hogy te mit írnál, és kérdezd meg arról a véleményt. Ez a facebookos dolog meg eleve gáz, írj be valami marhaságot (akár a haverodat is megszólíthatod, hogy nincs szükséged kerítőre, vagy hozzád nem lehetőség kell, mert nem egyszeri áru vagy, stb) amit az előttem levő srác is írt, aztán maguktól jönnek a dolgok. 24L
Nincs a csajnak barátja.
Igazából nem is ismer, mert még nem is beszéltünk.
Csak tudja, hogy ki vagyok, mármint hogy tudja, hogy vagyok. :)
1 közös barátunk van, egy csaj. Ő szokott nekem mesélni a csajról, és totál normálisnak találom, valamint külsőre is tetszik nekem. Ez miatt szeretnék vele annyira megismerkedni, hogy tudjam, hogy van-e nála esélyem. Furdalna a későbbiekben a lelkiismeretem, ha nem próbálnám meg.
Ezért szeretnék valahogy kapcsolatot kezdeményezni, hogy legalább egy kicsit meglássa, hogy én milyen személyiség vagyok, ami alapján meg látni fogom a reakcióját, hogy van-e esélyem nála.
Én komoly kapcsolatra vágyom, ahol minden nap átölelhetek valakit, megfoghatom a kezét, stb..., és ezt viszonozza is valaki.
Azt mégsem csinálhatom, hogy odaállok elé és mondom, hogy xy vagyok, és szeretnélek megismerni.
"Azt mégsem csinálhatom, hogy odaállok elé és mondom, hogy xy vagyok, és szeretnélek megismerni."
igazából ezzel mennél a legtöbbre ha fel akarod szedni, persze függ az előadásmódodtól..
Utolsó válaszolónak:
Előadásmódtól függ? Igen, ezt tudom, hogy nem bunkó módon mondanám el.
Ugy csinálnám, hogy öszintén elmondanám neki, hogy mit érzek. Elmondanám, hogy melyek voltak azok a pillanatok, amikor megláttam őt, és megtetszett. Nem szerelmet vallanék neki, hanem csak elmondanám, hogy tetszik, és szimpatikusnak tűnik azok alapján, amiket hallottam róla a közös barátunktól.
Ezután meg egy lehetőséget kérnék tőle, hogy megismerhessem, hogy valamikor elmenjünk sétálni, és hasonlók, ahol tudunk beszélgetni.
Neked mi a véleményed erről?
Te hogyan csinálnád?
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!