Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, baj, ha egy nő kiszámítható, biztos pont, aki oda van értetek?
Figyelt kérdés
Egy párkapcsolatban mennyire veszi el a nő varázsát, ha tudjátok, hogy nagyon szeret titeket, ritkán találkoztok és akkor minden téren a kedvetekben jár, mert ilyen az alaptermészete és semmi sem megy az erőltetés rovására. Jó dolog ez, vagy fogja magát vissza a nő, hogy sokáig meg legyen a varázsa a kapcsolatotoknak?2011. jan. 31. 11:37
11/15 anonim válasza:
úgy érzem, nem ellenpólus kell, hiszen az már a másik véglet...az sem jó, ha egy megbízhatatlan, könnyelmű ,hisztis k.rvának tart (mert ugye ez lenne az ellenpólus)...inkább az aranyközépútra kellene törekedni...érezze, h szereted, hogy megbízhat benne, de ne legyél lábtörlő, ne tűrj el mindent, ne legyél a tulajdontárgya, akit csak úgy lekaphat a polcról, és akivel bármit megtehet "úgyis szeret, úgyis megbocsát mindent" alapon
12/15 anonim válasza:
Megadom én, a 2. Olyan, akivel a szemkontaktusért is küzdeni kell, és kiszámíthatatlan módon, egyik-percről a másikra őrül meg érted és lesz számító rideg, kegyetlen dög. Mindig a kedve szerint cselekszik, de mégis nőies, és ha akar, bármikor átver. Tipikus ikrek nő szerintem. :) Nem jöttem ki vele, rohadtul nem, de megvesztem érte adott pillanatokban. Jó érzéssel viszont nem gondolok vissza rá.
13/15 A kérdező kommentje:
Tehát jó érzéssel nem nézel vissza rá, de el tudnád képzelni magad mellett hosszú távon?
Ha szeretek valakit azzal nem tudok így viselkedni. Volt párkapcsolatom, ahol hetente dobtam a srácot, oda volt értem, mégis megcsalt. De őt nem is szerettem igazán.
2011. jan. 31. 12:28
14/15 anonim válasza:
Nem. Mélyebben érzek mint ő és nagyon nem értett, hogy én mit, miért, hogyan. Happy meal menü én meg a marhapörkölt. :) Bármennyire tetszett, nem volt meg benne, amit feltételeztem róla. Neki sem én voltam a donhuan az tuti, de testi vonzalom a piszkosul erős volt.
15/15 anonim válasza:
Amit leírtál az számomra az álomnő. De ilyen nem hiszem hogy túl sok teremne, én legalábbis örülnék egy ilyen nőnek. A mai bizonytalan világban jól jön az embernek egy biztos pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!