Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Már teljesen kétségbe vagyok esve :S
van egy srác, már öt éve szeretem, és ő is tudja ezt, valentin napra adtunk egymásnak ajándékot, sőt az egyik szülinapomra kaptam tőle gey arany gyűrűt amiben volt egy kis kő is(tisztára mint egy eljegyzési gyűrű xD) és még mondhatnám hogy miket kaptam tőle... de nem járunk, soha nem is jártunk és sajna úgy tűnik hogy nem is fogunk összejönni soha a büdös életbe:S és most van barátnője, aki tök úgy néz ki mint én csak más színű a szeme... meg igazából neki nem szép az arca és én sokkal régebb óta ismerem a srácot mint a csaj... és nagyon idegesít az, hogy az a sok ajándék, a sok bizalmas beszélgetés és a több évi próbálkozás semmit sem ér :S mit csináljak hogy valahogy összejöhessek vele? nem akarok szemét lenni, meg kitúrni a csajt, de (tudom hoogy ez nagyon hülyén hangzik) több jogom van vele lenni, mint a másik kiscsajnak... tudom hogy nagyon hülye vagyok, de tényleg szeretem, nem csak teccik merthogy jajdehelyes,hanem TÉNYLEG szeretem :( és vele akarok lenni és meg akarom csókolni :(
segítsetek!!!!
és köszönöm a válaszokat, remélem kapok :D
Kedves előző,elöbb tanulj meg írni..
Szerintem nem véletlenül jött össze azzal a lánnyal.Ha akar tőled valamit,úgyis fel fog kereseni.
elég nehéz egy kézzel írni meg h a kutya itt ugrál az ölembe...és szerintem nem azon volt a hangsúly..másik meg h szerintem bármit úgy érünk el, hogy küzdünk érte..és egy próbát mindenképp megér..de te biztosan egy gyáva ember vagy!:)
remélem megfelel a helyesírás!:D:D:D:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!