Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Már teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Már teljesen kétségbe vagyok esve :S

Figyelt kérdés

van egy srác, már öt éve szeretem, és ő is tudja ezt, valentin napra adtunk egymásnak ajándékot, sőt az egyik szülinapomra kaptam tőle gey arany gyűrűt amiben volt egy kis kő is(tisztára mint egy eljegyzési gyűrű xD) és még mondhatnám hogy miket kaptam tőle... de nem járunk, soha nem is jártunk és sajna úgy tűnik hogy nem is fogunk összejönni soha a büdös életbe:S és most van barátnője, aki tök úgy néz ki mint én csak más színű a szeme... meg igazából neki nem szép az arca és én sokkal régebb óta ismerem a srácot mint a csaj... és nagyon idegesít az, hogy az a sok ajándék, a sok bizalmas beszélgetés és a több évi próbálkozás semmit sem ér :S mit csináljak hogy valahogy összejöhessek vele? nem akarok szemét lenni, meg kitúrni a csajt, de (tudom hoogy ez nagyon hülyén hangzik) több jogom van vele lenni, mint a másik kiscsajnak... tudom hogy nagyon hülye vagyok, de tényleg szeretem, nem csak teccik merthogy jajdehelyes,hanem TÉNYLEG szeretem :( és vele akarok lenni és meg akarom csókolni :(

segítsetek!!!!

és köszönöm a válaszokat, remélem kapok :D

2011. jan. 29. 18:06
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
utolsó: hát talán az hogy ő nem akart összejönni velem???
2011. jan. 29. 19:18
 12/25 anonim ***** válasza:
akkor miből gondolod hogy ezek után összeakar?
2011. jan. 29. 20:30
 13/25 A kérdező kommentje:
te hülye, nem gondolom hogy összeakar, azért próbálkozom hogy akarjon!!!!! nem lehet felfogni??
2011. jan. 29. 20:39
 14/25 anonim ***** válasza:
hát a stílusodból vélve ha ilyen hamar hülyézel nem csodálom hogy nem kellesz neki
2011. jan. 29. 23:31
 15/25 A kérdező kommentje:
jólvan, de ez a hólye olyan volt hogy pl. valaki mond egy poént és akkor, te nagyon hülye vagy közben vigyorogva :D
2011. jan. 29. 23:43
 16/25 anonim ***** válasza:

1.) nem mindegy hogy valaki hogyan mondja..

2.) ne akarj olyan lenni mint ő..

Nem áll meg a világ ennél a fiúnál. Biztos azt gndolod hogy nem értjük meg stb. de ez nem a világ vége,úgyis jön majd másik... avgy ha tényleg ő az igazi akkor úgyis egymásra fogtok találni. szar érzés de ezvan..:/

2011. jan. 30. 16:20
 17/25 A kérdező kommentje:
jó, hát köszi :\
2011. jan. 30. 18:11
 18/25 anonim válasza:
szijaa sztem ne halgass rájuk nem az a fontos h az a csaj bolodog legyen hanem h te...ne erőszakosan vedd el hanem jácc ugy h magátol menjen hozzádd...
2011. febr. 1. 15:00
 19/25 A kérdező kommentje:

az oké, de hogían játszaj úgy?

a köszi :)

2011. febr. 1. 17:18
 20/25 anonim válasza:
kelcsd fel az érdeklődését...esetleg tedd féltékennyé...ne érezze azt h fontos neked...mert a pasikank mindig az kell amit nem kaphatnk meg...és ha érdekessé válsz számára akkor tuti a sikered...hidd el tapasztalat...:) szinte bárkit meg tudsz kapni vagy bárkit tudsz hülyíteni...(már aki megérdemli)!!!
2011. febr. 1. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!