Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is túl vékony vagyok, és túl picik a melleim?
Nemtudom mit tehetnék még az ügy érdekében, mert rendesen eszem, ezt tudja is rólam mindenki, és versenyszerűen sportolok is, mégsem hízom... :(
Ha versenyszerűen sportolsz, ennél jobb alakod már nem lesz. Hízni biztos nem fogsz. A mellek mérete meg esetleg figyelemfelhívó tényező, de nem hiszem hogy egy komoly kapcsolatban számítana. Egyébiránt nagyon szép alakod van.
Szerintem nem vagy túl vékony. De nem vagy elhízva sem.
18F
Egyrészt: nem tudsz rajta változtatni, fogadd el és élj vele. Másrészt: szerintem teljesen rendben, mi több. Alkatilag vagy vékony, nem pedig alultápláltság miatt. Sok lány gondolom a kezét törné ilyen alkatért.
Szerintem szexy vagy és ez a lényeg.
Hány centi vagy? Hány kg?
Szerintem nem vagy túl sovány. Én 46 kg és 160 cm vagyok és a végtagjaim sokkal soványabbak sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!