Nagyon vékony vagyok, viszont a melleim az alakomhoz képest nagyon nagyok. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, 170 cm, 50 kg, a melleim hirtelen nagyon sokat nőttek, és aránytalanul nagyok lettek. (arról nem is beszélve, hogy a bal feltűnően nagyobb,mint a jobb) Engem nem is zavart, én észre sem vettem volna, de a környezetem visszajelzései alapján jöttem rá, hogy úristen, tényleg milyen óriásiak lettek... nem szeretnék panaszkodni, hogy nagy a mellem, viszont már kezd zavarni, hogy mindenki folyton az orrom alá dörgöli (nem negatívumként persze, csak úgy). Fogyózni nem szeretnék, mivel amúgy is vékony vagyok... Mivel tehetném észrevehetetlenebbé őket?2009. aug. 30. 23:51
1/8 anonim válasza:
adj nekem a balból:D nekem azis elég lenne, és már nem lennék ennyire deszka xd
egyébként sajnos/nem sajnos ilyen gondom nincs, de szerintem egy jól megválasztott jó melltartó segíthet nem? dehát nemtudom,szerintem a ruhaválasztáson is sok múlik!!!
2/8 anonim válasza:
Akkor már nekem is adhatsz:D Én 17 éves vagyok, 165 cm/42 kg és hát elég deszka. Nem tudok hízni sajna. Pedig szeretném ha legalább a csontom ne látszódna ki és egy kicsit nagyobb lenne a mellem:)
3/8 anonim válasza:
nekem is túl nagy. :S én nem oldom meg sehogy, jó ez így, ahogy van. a pasik amúgyis szeretik a nagy melleket:D
4/8 anonim válasza:
Azért nem a túl nagyot. Mármint én amennyi apsit ismerek nevetni szoktak, ha valakinek aránytalan a testével.
5/8 anonim válasza:
Mikor kezdett el hirtelen megnőni a melled? Én szeretném, ha még nőne, 19 vok, és úgy hallottam, hogy 21 éves korig nőhet, a családomban apai és anyai ágon is mindenkinek nagy melle van, így hát még reménykedem, hátha megnő nekem is hirtelen. :)
6/8 anonim válasza:
Szia! Nekem is nagyok, én most készülök sportmelltartót venni, attól majd nem tűnnek olyan nagynak messziről. Mást nem tudok:((( (Úgy szeretnék deszka lenni!!!)
7/8 anonim válasza:
Én is így voltam vele... Kezdjél el kondizni, attól valamelyest kisebb lesz a mell. HA meg nagy melleid vannak és szülsz 1-2 gyereket, akkor szülés után feleakkorák lesznek, amint visszafogysz az eredeti súlyodra. Én legalábbis így jártam.
8/8 anonim válasza:
Én nem értem,hol itt a probléma ?!
Aki az orrod alá dörgöli ezt,annak tutti bejössz,hidd csak el....
Mellesleg,
Légy rá büszke!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!