Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiuk ti vonzodnatok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk ti vonzodnatok egy olyan lanyhoz akinek onbizalomhianya van es konnyen zavarba hozhato?

Figyelt kérdés
Hosszabb tavu kapcsolatra gondolok.
2011. jan. 27. 19:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha szép és megbízható, akkor igen.
2011. jan. 27. 19:02
 2/8 anonim válasza:
100%

teljes mértékben tökéletes :)

az én exbarátnőm is ilyen volt amíg nem adtam neki egy önbizalomkúrát...

2011. jan. 27. 19:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

az ilyen lányok is magabiztosak és erősek lehetnek egy kapcsolatban a szavak minden jó értelmében

tehát ez semmi gondot nem jelent

2011. jan. 27. 19:05
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem valahogy tetszenek az ilyen csajok, vagyis szerintem nem gond ha nincs önbizalmad és jól nézel ki, csak arra figyelj hogy ne legyél szótlan mert az a fiúnak is kellemetlen... Még aranyos is lehet :) Egyébként hány éves vagy? (Én 16/F)
2011. jan. 27. 19:09
 5/8 anonim ***** válasza:
én is ilyen vagyok, és a barátom szeret!!!!
2011. jan. 27. 19:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a vonzódás az nem ezen múlik. Mindenesetre nekem tetszene. Mindenhol csak kikent plázap*csák vannak, akik még a fejedet is leharapják ha hozzájuk szól egy átlagember.
2011. jan. 27. 19:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Jah, és 18/F.
2011. jan. 27. 19:39
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én pont ilyen lányt keresek, mert bennük jobban megbízom, mivel én is hosszú távra tervezek. Írj privit ha szeretnél beszélgetni!
2011. jan. 27. 19:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!