Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza a szerelmét?
Figyelt kérdés
Már 6,5 éve vagyunk együtt, 1,5 éve együtt is élünk. Én nagyon nagyon boldog vagyok vele, és azt hittem ő is az, amíg meg nem mondta, hogy még mindig szeret, de nem szerelmes már... Elhagyni nem akar azt mondta. Hiszek neki. De nem tudom, hogy hogyan szerezzem vissza a szerelmét, hogyan élesszem újra a kapcsolatunkat? Segítsetek légyszi! Nagyon köszönöm előre is!2009. febr. 4. 17:33
21/23 anonim válasza:
Nekem is az a véleményem,hogy szakíts vele,de nagyon intelligensen. ülj le vele és mondd meg neki,hogy te nem szeretnél egy életen át szerelem nélkül élni,nem szeretnéd őt megfosztani a boldogságtól, inkább legyen vége. Ha szeret még,akkor újra lángra lobban,mert fél,hogy nem leszel neki, ha pedig nem érez már semmit,akkor meg sem érdemel téged! Akkor neked sem kell bánkódnod egy olyan miatt,aki nem szeret! Nem éri meg. Lesz,aki ezerszer jobban fog szeretni téged! Ne add fel, higyj a szerelemben,mindenkinek megvan a párja, ha ő nem szerelmes,akkor nem őt szánta neked az ég!
22/23 anonim válasza:
Szia, en csak most kapcsolodtam be. Szerintem nincs igazuk azoknak, akik azt mondjak,h szakits vele. Miert tenned,ha szereted es nincs ezen felul egyeb problematok?
Ezen meg konnyen lehet segiteni, szerintem a szerelem egy kapcsolatban hullamzo. Van par praktika, en szerintem ami bevalhat az a mosoly es az izgalmas szex. A ferfiak gerjednek a mosolygo nokre. Legy titokzatos, vegyel egy par szexi fehernemut. Jatsz vele! :)
Ha latja rajtad, h jol erzed magad a borodben, attol oda lesz erted :)
23/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem akarok vele szakítani, nem hiszem, hogy ez lenne a megoldás. Valahogy újra akarom éleszteni a vágyat benne, mert igazság szerint most volt a vizsgaidőszak és nagyon feszült voltam, nem jutott rá időm. Az utolsó válaszolónak köszönöm, nagyon, megfogadom a tanácsokat! :)
2009. febr. 5. 10:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!