Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza a szerelmét?
18:21-es válaszolónka igaza van!Egy picit legyél kevésbé elérhetöbb hogy egy picit harcolnia kelljen érted!Ne pasizz!!!!Meg ilyenek!Csak mondjuk menj el egy picivel többet csajos estékre,szóval hogy újra "préda" legyél!Érted mire gondolok?A férfiak nagyon hamar meg tudják szokni hogy ott vagyunk mellettük!Bár ez a Nökre is igaz!
Aranyszabály! NE vidd túlzásba!Csak egy kicsit legyél elérhetetlenebb!!
Második voltam!
és tényleg egy kicsit kevesebbet ráérni neki. hol közös tanulás a barátnőddel pl, vagy közös megbeszélés a csoporttársakkal. mert ugyanis elbízzák magukat az ilyen férfiak. hogy ők így is kellenek a nőnek. hogy ők már nem szerelmesek és ők még maradnak mégis.
Hát én nem hagynám magam, ha belehalnék is. a langymeleg kapcsolat szokott váratlanul kihülni ugyanis.
Szia!
Mondhat neked bárki,bármit.Itt csak egy megoldás létezik.HAGYD EL!Tudom nehéz.Sőt nagyon nehéz.De tedd meg.Aztán ne keresd.Ne aggódj,ő majd fog téged!De ne add be egyből a derekad.Had harcoljon érted!Ne félj,ujból szerelmes lesz beléd!
Ha véletlenül nem ez történne:akkor meg jobb ha most vége.Mert késöbb még rosszabb lenne.Szerintem ez az 1 lehetőséged van.
Nekem is volt hasonló szitum.Nekem ez hozott eredményt.Azóta sokkal jobb a kapcsolatunk!
Sok sikert és fogadd meg amit írtam!
18.47 vagyok
Köszi!Itt minden más taktikázás felesleges!Ha nagyon szüksége lesz a srácnak rá,ugyis lefogja neki még a csillagokat is hozni az égről:)
Ha meg nem,mindkettőjüknek jobb lesz hosszutávon...
18:06-os (második válaszoló) én is ebben a helyzetben vagyok.Ugyanezeket a dolgokat érzem.
A kérdés feltevőjének :
Én a párod és a te helyzetedet is értem át tudom érezni, mert azt érzem a férjem iránt amit te, de viszont néha hiányzik az izgalom a pillangós szerelem. Ezek a dolgook hullámzóak és sokminden a fejben dől el.
Valaki írta hogy légy kicsit elérhetetlenebb, és ilyenek. Ez jó ötlet, de ha ő agyilag nem fogja fel hogy nincs örök lángoló rózsaszín ködös szerelem, akkor sajna nem tehetsz semmit. Én ahhoz mentem férjhez akinek 16évesen nekiadtam a szűzességem. Már 14 éve nyúzzuk egymást, volt kíváncsi időszakom követtem el hibát is de rájöttem hogy minden szerelem kihülne , és megelégedtem azzal hogy van egy szerető megértő párom akire számíthatok szeret, segít és hasonlók. Ez fejben dől el persze jól esik ha kapok pozitív visszajelzéseket de vigyázni kell mert ez az az állapot, amikor könnyen megszédíthető valaki.Itt jön képbe az ész és hogy át tudják gondolni az emberek a helyzetet.
Lehet hogy ez most nem esik jól ,de ha a párodnak hiányzik a lángolás és ilyenek, hát szerintem kis mértékben tudod befolyásolni a dolgokat.De ne add fel és persze ne adj ultimátumot.Legyél titokzatos , kicsit lazíts a dolgokon stb, stb és ne nyaggasd ezzel.Az én párom békén hagyott ezzel amikor azt hittem másba vagyok szerelmes és rájöttem mekkora barom vagyok.Azóta tudom értékelni azt a bizonyos kihűlt szerelmet.Fel a fejjel.
18.47-es vagyok:)
Az a nagy helyzet,hogy a nők 1000L az érzéseikkel élik meg a kapcsolatot.A férfiak nem igazán...
Tesztelem a barátnőm!!!
Ha állandóan oda vagyok érte,nem azt mondom,hogy nem szeret,de....nem igazán(teljesen) lelkes.
Ha kicsit hideg vagyok vele,teper kegyetlenül!Ismét szerelmes lesz:)
Most nekem ne mondja senki,hogy ez egyén függő:)
A nőkkel sajnos taktikázni kell ha azt akarja egy férfi,hogy folyamatosan legyen neki p..a:))
Hát ez van!
Aki ezt nem ismeri be,az h...lye vagy balfék.
Vagy egyszerre mind2:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!