Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem vissza a szerelmét?

Figyelt kérdés
Már 6,5 éve vagyunk együtt, 1,5 éve együtt is élünk. Én nagyon nagyon boldog vagyok vele, és azt hittem ő is az, amíg meg nem mondta, hogy még mindig szeret, de nem szerelmes már... Elhagyni nem akar azt mondta. Hiszek neki. De nem tudom, hogy hogyan szerezzem vissza a szerelmét, hogyan élesszem újra a kapcsolatunkat? Segítsetek légyszi! Nagyon köszönöm előre is!
2009. febr. 4. 17:33
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
61%

nem tudom, hány éves vagy?

ha fiatal, akkor nem érdemes várnod újra a szerelmét, vagy ha meg akarod próbálni, akkor féltékennyé kell tenni. ez mindig működni szokott, főleg a fiataloknál.

2009. febr. 4. 17:38
 2/23 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! Nem hiszem, hogy ha féltékennyé tenném, azzal visszakapnám...szerintem csak azt érezné, hogy én nem akarom őt visszakapni. Szóval valami kedvesebbre gondolnék igazság szerint. 22vagyok ő 30, már 6,5 éve együtt vagyunk, nem akarok mást, őt akarom!

Várom a további ötleteket!

2009. febr. 4. 17:41
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Most tudom hogy sokaknak nem fog tetszeni a válaszom!

Én vagyis mi 10 éve vagyunk együtt!Én 16 Párom 18 volt mikor megismerkedtünk!

És hazudnánk ha azt mondanám hogy szerelmes vagyok!De....!!!!

Nem tudnám elképzelni nélküle az életemet!!!

Esténként amig haza nem jön addig én se tudok elaludni!

Ha szomorú vagyok csak Ö tud igazán megvigasztalni,elég csak egy simogatás!

Elötte Önmagam lehetek!

Ha esténként alváshoz készülödve összebújúnk úgy mint ahogy az elmúlt 10x365 napba úgy érzem magam a karjaiban mint aki egyszerüen oda született!!!!!(És akkor a sex-röl még nem is beszéltem ;) )

Pedig nem repdesnek pillangók a hasamban mikor meglátom pedig nagyon örülök neki mikor mondjuk a este a 12 órás munka után végre otthon van!De nem mondhatnmám hogy szerelemböl SZERETEM!

Egyszerüen Imádom és kész!Mert a szerelem az elmúlik vagyis átalakul szereteté ami jóval erösebb,tisztább,tartósabb!

Az "okosok" azt mondják a szerelem nem több mint vágy,kémia!

2009. febr. 4. 18:06
 4/23 anonim ***** válasza:
67%

pedig így megy csak a fiatalságod ideje. neki meg kényelmes az élete! a férfiak később öregszenek, ezt ne felejtsük el. én mégis megpróbálnék más kapcsolatot keresni és nem kell neki ezután mindig ráérni.

nem mondani meg, hogy mást keresel, lehet ezt titokban is.barátnőmnek bejött, már bemutatta az új fiút a családjának,na a régi megtudta, hogy össze akarnak házasodni, és rohant megkérni a bnőm kezét. és ma már 3 gyerekük van és a bnőm is boldog.

2009. febr. 4. 18:08
 5/23 anonim ***** válasza:
35%

Elözö vagyok!

Igazából a leirtakal csak azt szerettem volna mondani hogy ne hajszold a szerelmet!Szerintem azt nem lehet hajszolni vagy van vagy nincs!

A féltékennyé tevés akár rosszul is elsülhet!Szóval én nekem pl az csak olaj lenne a tűzre!

2009. febr. 4. 18:08
 6/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Második válaszoló, főleg neked. De nem értem, mert ő nagyon hiányolja a szerelmet, azt a lángolót, tudom, hogy minden csak a hormonokon múlik....:) De nekem jó vele, és nem bánt, hgy kicsit megváltozott a kötődés, mert már társként nézek rá, és imádom érte. De úgy tűnik neki ez kevés.....szeretném kicsit feldobni a kapcsolatot. Várom a tippeket! Várom még a válaszokat is!
2009. febr. 4. 18:18
 7/23 anonim ***** válasza:
83%
Ha most sem egészen jó számodra eza kapcsolat, akkor sajnos egész életedben csak tűrni és nyelni fogsz.ez következik. én már tudom sajnos. házasság előtt jól ki kell nyitni a szemet.
2009. febr. 4. 18:19
 8/23 anonim ***** válasza:
63%
ha neki "szerelem"-re van szüksége és nem egy jó társra, akit benned megtalált, akkor úgyis mást fog keresni... ezzel már azt mondja, hogy számára már nem vagy izgalmas. ezért kellene egy kicsit nem ráérni, vagy a munkatársakkal egy kicsit elbeszélgetni valahol munka után.
2009. febr. 4. 18:21
 9/23 anonim ***** válasza:
25%
vagy feltenni neki a családalapítási kérdést!
2009. febr. 4. 18:22
 10/23 A kérdező kommentje:

Bocsi, de én még nem akarok gyereket! Most diplomázok, és jelentkezek PhDra.

Azt hiszem az egyik válaszoló félreértett; nekem nagyon jó vele, nem tudnék nélküle élni.

És továbbra is várom a tippeket, trükköket a visszahódításra! :)

2009. febr. 4. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!