Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szingli csajok! Szoktátok úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli csajok! Szoktátok úgy érezni hogy senkinek nem kellettek, de nem hiszti keretében hanem tényleg komolyan?

Figyelt kérdés

Komolyan nem értem. Már lassan 2 éve szingli vagyok. Előtte 3 évig jártam egy sráccal. Nem akarok beképzeltnek tűnni, de mások szerint is csinos, szép lány vagyok a fiúk mégsem akarnak tőlem semmi komolyat. Most szombaton is voltam bulizni, de csak csók volt egy sráccal persze akart volna mást is de nem vagyok híve annak hogy egyből odaadjam magam. Oké, hogy a pasik csak a szexre hajtanak, na de mindegyik??? Hát már nagyon elegem van belőle. Már kezdek azon gondolkodni hogy van valami baj velem. Hogy senki nem akar tőlem semmi komolyat. Pedig nem viselkedek hülyén, jófej humoros csajnak tartom magam. Bejelöltük egymást facebookon a pasival, látom hogy egyedülálló mégse lép semmit. Komolyan nem értem és már kezdem szánalmasnak érezni magam, hogy míg mindenkinek van barátja nekem szokás szerint nincs. Vélemény?

21/L

2011. jan. 23. 20:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, kicsit belekeverdtem:

**Persze rossz utána egyedül lenni, de jobb, hogy így alakult, ha már nem szeretitek egymást.**

2011. jan. 24. 08:41
 12/13 A kérdező kommentje:
A netes társkeresőt hagyjuk inkább. :D Hidd el már próbáltam. Jelen esetben pedig nem tudok máshol ismerkedni csak szórakozóhelyen.
2011. jan. 24. 10:21
 13/13 anonim ***** válasza:
Dragasagom! A legszebb dolgok az eletbe akkor jonnek amikor a legkevesbe varod oket:D De meg mindig csak annyit tudok mondani hogy csak pozitivan ! :D A mostani baratom ugy volt hogy o nem akar lekomolyodni egyelore...es megis lekomolyodott:D velem:D es szeressuk egymast...es sem szamitottam erre, de tudtam hogy valahol valaki var ram! Sot meg mindig varnak de mar mase a szivem:D
2011. jan. 25. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!