Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok olyan nőt, aki egy szerepjáték keretében visszarepítene engem a gyerekkorba?
hogy érezzem a szeretetet, a gondoskodást, a biztonságot, amit egy anya tud nyújtani a gyermekének
(23f)
én erre vágyom a legjobban, nem kérek fikázást
Én párommal sokszor érzem azt, hogy gondoskodni, törődni akarok vele mint egy anya is. Ez valami igen mélyről jövő, nyugalmas, boldog érzés. Ettől függetlenül nem kezelem gyerekként, de amikor ez rámjön, akkor gyakran mellkasomra vagy ölembe vonom a fejét, kedvesen simogaom, becézgetem.
De előjöhet olyanban is, hogy megigazítom a haját, ruháját, reggelit, ebédet csinálok neki, meghallgatom az apró ujjongásait, problémáit.
Vagy nem tudom igazából mire gondolsz, hogy mit várnál egy nőtől mint anyától?
Nevelni nem nevelem, jólvevelt, rendes férfi, de ha úgy adódik tanítom olyanra amit ő szeretne tanulni.
19:23 vagyok, és most vettem észre, hogy 23 vagy
párom is az :) én 20/l vagyok
19:23 vagyok ismét, és szerintem ez egy bensőséges, odaadó kapcsolatban teljesen normális
engem ő nem csak mint férfi érdekel, hanem mint ember, barát, lélek, valaki akit szerethetek, akire vigyázhatok, akivel törődhetek
ismerkedni kell lányokkal, és ha valaki szimpatikus, és úgy látod ő is kedvel, akkor meg kell próbálni randira hívni, és ha az is megy, akkor meglátjátok majd hogyan alakul
én is így jöttem össze a párommal
egy rendszeres szabadidős tevékenységre jártunk, mindketten szimpatikusak voltunk egymásnak, beszélgettünk, aztán ő elhívott randira, majd telefonszámot, stbt cseréltünk, még többet beszélgettünk, randiztunk, és szépen kialakult a kapcsolatunk
nem volt ebben semmi ördöngösség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!