Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol találok olyan nőt, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok olyan nőt, aki egy szerepjáték keretében visszarepítene engem a gyerekkorba?

Figyelt kérdés

hogy érezzem a szeretetet, a gondoskodást, a biztonságot, amit egy anya tud nyújtani a gyermekének

(23f)

én erre vágyom a legjobban, nem kérek fikázást

2011. máj. 19. 19:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Van baj nem kevés.
2011. máj. 19. 19:02
 2/11 anonim ***** válasza:
67%
Neked pszichológusra van szükséged, de sürgősen!
2011. máj. 19. 19:05
 3/11 anonim ***** válasza:
Remélem megtalálod a társad, a többiekkel ne foglalkozz! Amíg ez nektek (mindkettőtöknek) örömet okoz, szerintem senkire nem tartozik! Sok sikert a keresésben! L27
2011. máj. 19. 19:07
 4/11 A kérdező kommentje:
De nem tudom létezik-e ilyen! Mert ha nem, akkor tényleg ki kéne magam ebből gyógyítani.
2011. máj. 19. 19:09
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem siman h leteznek ilyen nok, akik ennyire gondoskodoak tudnak lenni ahogyan te szeretned....de ehhez sztem eloszor a szerelmet kene elerd naluk, mert peldaul en se tudnek annyira gondoskodo lenni vlkhez akibe nem vagyok szerelmes....21L
2011. máj. 19. 19:16
 6/11 A kérdező kommentje:
Persze, ez alap.
2011. máj. 19. 19:22
 7/11 anonim ***** válasza:

Én párommal sokszor érzem azt, hogy gondoskodni, törődni akarok vele mint egy anya is. Ez valami igen mélyről jövő, nyugalmas, boldog érzés. Ettől függetlenül nem kezelem gyerekként, de amikor ez rámjön, akkor gyakran mellkasomra vagy ölembe vonom a fejét, kedvesen simogaom, becézgetem.

De előjöhet olyanban is, hogy megigazítom a haját, ruháját, reggelit, ebédet csinálok neki, meghallgatom az apró ujjongásait, problémáit.

Vagy nem tudom igazából mire gondolsz, hogy mit várnál egy nőtől mint anyától?

Nevelni nem nevelem, jólvevelt, rendes férfi, de ha úgy adódik tanítom olyanra amit ő szeretne tanulni.

2011. máj. 19. 19:23
 8/11 anonim ***** válasza:

19:23 vagyok, és most vettem észre, hogy 23 vagy

párom is az :) én 20/l vagyok

2011. máj. 19. 19:24
 9/11 A kérdező kommentje:
Jó neki :S
2011. máj. 19. 19:33
 10/11 anonim ***** válasza:

19:23 vagyok ismét, és szerintem ez egy bensőséges, odaadó kapcsolatban teljesen normális

engem ő nem csak mint férfi érdekel, hanem mint ember, barát, lélek, valaki akit szerethetek, akire vigyázhatok, akivel törődhetek

ismerkedni kell lányokkal, és ha valaki szimpatikus, és úgy látod ő is kedvel, akkor meg kell próbálni randira hívni, és ha az is megy, akkor meglátjátok majd hogyan alakul

én is így jöttem össze a párommal

egy rendszeres szabadidős tevékenységre jártunk, mindketten szimpatikusak voltunk egymásnak, beszélgettünk, aztán ő elhívott randira, majd telefonszámot, stbt cseréltünk, még többet beszélgettünk, randiztunk, és szépen kialakult a kapcsolatunk

nem volt ebben semmi ördöngösség

2011. máj. 19. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!