Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? Elsősorban lányok/nők véleményét várom.
A szopás közben szörtől köhögést ettől a hozzászólótól vettem: "Vedd például az orál szexet, engem kifejezetten zavarna,ha közben szőrtől kellene "köhögnöm",
Na ez az amin én röhögök! A szájában van a pénisz és köben köhécsel és fusztráltan nézi a szőrt! Finnyás mindenit!:D
Én írtam a köhögést,és igen a finnyás mindenemet...Érdekes,zsák a foltját,ugyanis a férjem is így van vele,ahogy én kirázza a hideg a szőrtől,akár magán,akár rajtam...
Egyébként, hogyha elolvassátok a válaszomat,én csak egy véleményt írtam,senkit nem minősítettem,annyit mondtam,hogy van aki így szereti,van aki úgy..Azt meg egyenesen cáfoltam,hogy igénytelen lenne az,akinél nem alap dolog a szőrtelenítés...Érdekes módon azonban te is,és a kedves kérdező is,azóta már elég sok jelzővel minősített pl. engem,aki nem szeretem a szőrös palikat...Akkor hogy is van ez?nem ugyanazt csináljátok,mint a kedves kérdező barátnője?Valakit megbélyegeztek,kigúnyoltok,egyenesen utáltok,egy a tiétekétől eltérő nézőpont miatt...Én ezen gondolkodnék el a helyetekben,mister Tökéletesek:)
Helló!
A probléma azon részét még természetesnek érzem, hogy a barátnőd megkér, hogy "igazíts a fazonodon". Azt, hogy ezt utasításba adta, már kevésbé. Az pedig, hogy emiatt... hm, b'szogat, már kimondottan elítélem.
Mindenkinek egyedi ízlése, mit szeret bundásan, mit nem. Nálunk is volt hasonló probléma ex-párommal, kimondottan izzadékony típus volt, és ugye a szőrben a szaghatás erősödik... Kompromisszumra jutottunk: nyáron a mini volt a divat, télen a natúr. Természetesnek vette a kérésemet, mivel a kedvéért én is nyiratkozom.
A helyedben elmagyaráznám a hölgynek, hogy mi a különbség a kérés és a parancsolgatás között, illetve kezébe adnék egy értelmező szótárat az ápolatlanság fogalmának tisztázására.
26/L
".Érdekes módon azonban te is,és a kedves kérdező is,azóta már elég sok jelzővel minősített pl. engem,aki nem szeretem a szőrös palikat..."
Hol mondtam Rád olyasmit, amivel minősítettelek volna?
:D érdekes,nekem pont fordított a problémám!
mindig azt kértem a barátaimtól ne szedjék le a szőrüket,mert én imádom!Ha egy férfin nincs szőr akkor nem férfi..és valóban kis dolog,de annál nagyobb a jelentősége,mert pont hogy attól érzem magam igazán nőnek hogy kettőnk közül én vagyok szőrtelenebb:)
Szerintem maximálisan igazad van!és ne hagyd magad!
Engem nem zavarna, ha a barátom (aki most éppen nincsXD) nem borotválná magát. Sőőt. Az zavarna, ha mindenhol borotválná magát. Engem nem zavar sem a hónaljkutya, se egyéb, most meg nem nevezett helyeken a szőr. Szerintem férfias^^
De az extrémen bundás pasi azért nem az esetem:/
Amúgy tényleg, milyen már az, hogy a csaj szőrösebb, mint a pasi, mert a pasi mindenhol borotvál? X'D
Tiszta szégyen. De különbözőek vagyunk.
Más az, hogy megkér, hogy "Figyelj szerelmem, örülnék, ha kipróbálnád milyen az, ha szőrtelen, és utána megláthatod tetszik-e." meg más az, hogy "Te igénytelen szőrös g_ci, borotváld le a farkad, különben elhagylak, de koszos rohadt szar szemét alak!". Érted. :)
Én még azt sem szeretem, amikor ugyanez van fordítva, hogy a nőktől elvárják, hogy frissen legyen gyantázva a puncijuk. Tudjátok, az mennyire fáj? :S Persze, a szépségért meg kell szenvedni, de ha igazán szeretsz valakit, nem akad fenn a szemed olyasmin, hogy van neki egy fél centis szőrzete, az is fazonírozva.
Aki meg első randin megkérdezi, hogy "Figyelj, te szőrteleníted magad ott lenn? Mert ha nem, akkor akár el is mehetek.", azt bizony egy jól irányzott, kedves, atyai, nevelő célzatú pofonnal a helyes útba kell terelni. :) Tapasztalat. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!