Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek? Elsősorban lányok/nők véleményét várom.

Figyelt kérdés
25 éves férfi vagyok, és nem rég jöttem össze a jelenlegi barátnőmmel. Mostanság folyamatos ba...tat, hogy szőrtelenítsem magam, mert szerinte így igénytelen vagyok. De engem a gondolatától is kiráz a hideg, hogy az arcomon kívül máshol is borotválkozzam. Megjegyzem nem vagyok túlzottan bundás. Őszintén, mi a bánatnak kell manapság egy "igényes" férfinak úgy kinézni mint egy meztelen csiga? Már ott tartunk hogy szakítunk. Tudom, röhejes, és piti dolognak tűnik, de sajnos ettől még a probléma valós. Segítségeteket előre is köszönöm.
2011. jan. 19. 13:25
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

IGEN, Kedves Harmadik, ott is a média diktálja! Roppant mód sajnálom azokat a lányokat, akik nem szőrtelebnítik mindenhol magukat, és egyből igénytelennek kiáltják ki őket. Kérdem én miért?

Kedves Ötödik! Ha ő is szeretne engem egy kicsit, akkor nem ilyen f...ságokkal foglalkozna.

2011. jan. 19. 13:46
 12/29 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, két oldalú az egész. Ha neked ennyi elég ahhoz hogy szakíts, te se szereted igazán, és ö se téged ha tényleg ott hagyna ennyi miatt. Viszont meg gondolnám hogy mit vesztek azzal ha leborotválom a kedvéért, és mit nyerek?;)
2011. jan. 19. 13:47
 13/29 A kérdező kommentje:

A Hatos és a Hetes Válaszolónak köszönöm az együtt érzését!

:))

2011. jan. 19. 13:47
 14/29 anonim ***** válasza:

Vedd például az orál szexet, engem kifejezetten zavarna,ha közben szőrtől kellene "köhögnöm", férjemet szintén. Nem igénytelen,van,aki így szereti,de én pl tuti csak sima sex-ig mennék,semmi úgymond extra élvezet...

De te is írtad a megoldást,szakítás és kész. Mindketten találtok másikat,ha csak ezen múlik..

2011. jan. 19. 13:50
 15/29 A kérdező kommentje:

"Én úgy gondolom, két oldalú az egész. Ha neked ennyi elég ahhoz hogy szakíts, te se szereted igazán, és ö se téged ha tényleg ott hagyna ennyi miatt. Viszont meg gondolnám hogy mit vesztek azzal ha leborotválom a kedvéért, és mit nyerek?;)"

Ha nem piszkálna folyton ezzel, és nem mondaná azt hogy igénytelen vagyok, talán hajlanék arra, hogy a kedvére tegyek. De valljuk be, hogy sérteget. Ez viszont rosszul esik. Miért nehéz elfogadni a másikat olyannak amilyen?

2011. jan. 19. 13:51
 16/29 A kérdező kommentje:

"Vedd például az orál szexet, engem kifejezetten zavarna,ha közben szőrtől kellene "köhögnöm", férjemet szintén. Nem igénytelen,van,aki így szereti,de én pl tuti csak sima sex-ig mennék,semmi úgymond extra élvezet...

De te is írtad a megoldást,szakítás és kész. Mindketten találtok másikat,ha csak ezen múlik."

Áh értem! Eddigi barátnőimet érdekes módon nem zavarta ez. De valószínüleg igénytelen csajok voltak. :)

2011. jan. 19. 13:53
 17/29 anonim ***** válasza:

hat sokan vannak,akit nem zavar,ha szoros ott lennt..

pl engem sem zavar...

s ha neki ez igy nem tetszik,megoldod te valahogy :)

2011. jan. 19. 13:56
 18/29 anonim ***** válasza:

Elképzelem,ahogy valaki szopás közben "szörtől köhög":DD

Mi lenne,ha azt mondanám a barátnőmnek ,hogy járjál miniszoknyában,mert a nadrág az igénytelen? És akárhányszor nadrágban látnám bszogatnám. Közben a csaj rühelli a szoknyát,mert hülyén érzi benne magát! Most mondjátok csajok,hogy ti ilyen szituban,nem jönnétek ide fel és sírnátok,hogy mért teszi ezt a barátotok? Ha én ilyenekkel cseszegetném a csajom,nem csodálkoznék,ha rövid időn belül elhagyna,sőt azt is megérteném ,ha pofánverne...

2011. jan. 19. 13:58
 19/29 A kérdező kommentje:

"Elképzelem,ahogy valaki szopás közben "szörtől köhög":DD

Mi lenne,ha azt mondanám a barátnőmnek ,hogy járjál miniszoknyában,mert a nadrág az igénytelen? És akárhányszor nadrágban látnám bszogatnám. Közben a csaj rühelli a szoknyát,mert hülyén érzi benne magát! Most mondjátok csajok,hogy ti ilyen szituban,nem jönnétek ide fel és sírnátok,hogy mért teszi ezt a barátotok? Ha én ilyenekkel cseszegetném a csajom,nem csodálkoznék,ha rövid időn belül elhagyna,sőt azt is megérteném ,ha pofánverne..."

Az első mondaton jót röhögtem. Köszönöm, ez jól esett. :D Az utána leírtak viszont abszolút jogos. Kedves "szőrutáló" hölgyek gondolkodjanak el ezen!

2011. jan. 19. 14:02
 20/29 anonim ***** válasza:

13.58,otthagynám az ilyen barátot,és a kérdező is ezt a tanácsot kapta.

Ha két ember véleménye ennyire nem egyezik ilyen dolgokban,hogy a másiknak már szinte "fáj"akkor minek erőltetni?Egy párkapcsolat arról szól,hogy mindkét félnek örömet okoz, nem cseszegetik a másikat,hogy változzon,úgy fogadják el és olyannak egymást amilyenek. Idővel persze mindkét fél idomul a másikhoz,de nem a tudatos b@szogatás miatt...

2011. jan. 19. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!