Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
178cm magas lány vagyok, néha úgy érzem a pasik tartanak a magas lányoktól! Mit gondoltok erről srácok?
Mindenki olyan partnert keres aki ideális számára...
Am meg a 180cm-ed rendben van szerintem:)
18:39-es a mostani pasim 170 cm:D:D:D ettől még szerethetem a magas pasikat:D
18:42-esnek pedig üzenem hogy, pont jó nálam már magasnak számítasz_D :D
193 cm vok még csak alacsony csajaim voltak ( 157-165 )
és nem tartok mostmár inkább kipróbálnám egy magas csajjal is :D
15/F
18:42-s vagyok ismét, a 182cm-es fiúcska:)
Eszembe jutott valami a magasságról és a növésről:
A gyapot dala: Kicsi vagyok én, Majd megnövök én, aa a szovjet agrármódszert, eltanulom én!
Egy kis humor gondoltam itt is elfér:)
na pont ez az... mostanában már az a gáz ha alacsony egy lány, és az normális, ha magas. nekem nincs bajom senkivel, de szerintem a nőideál alacsony, és kis lába van :P
L
Engem nem zavarna ha magasabb nálam egy nő, de a nőknek mindig magas férfi kell úgyhogy mindegy:)
21F 174cm
20:35 Nekem speciel a magas fiúk jönnek be,szépen is mutatnék egy alacsony srác mellett...:S de sokan vagyunk lányok a földön biztos vannak páran akik az alacsony srácokra buknak!:D
20:41 a Balatonnál...elég nagy területről beszélünk...ettől nem lettem okosabb:P no mind1:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!