Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl magas vagyok lány létemre?
szerintem egyáltalán nem baj. nekem pont jó lennél én 193 vok 15 éves létemre :D a másikat meg nemtom szerintem furán nézne ki hogy egy csaj nagyobb mint a barátja :/
15/f
Nem vagy túl magas.
Van akit zavar, van akit nem.
Igen, van aki pont ezt szereti.
Nem, nem gáz.
Naná, hogy van aki pont ezt szereti: 180 cm vagyok, szóval hozzám pont egy ilyen lány való! :)
Sajna erre felé kevés az ilyen...
16/f
jaja kép :D linket a népnek
de így alapból nem gáz
19F
Szia!
Ne izgulj, egyáltalán nem vagy még az a létra kategória!
Én barátnőm 173cm magas, és ő az én "kicsi"kém. Én 186cm vagyok. Amúgy az se gáz, ha kicsit kisebb a pasid, vagy ha egymagasak vagytok. Legalább állva is tudtok kényelmesen közösülni, mert elég magason lesz a puncid az ő hímtagjához képest. Méret beli igények viszont már más kérdés.
F21
Szerintem magasnak számítasz,de nincs evvel baj.Én is magas vagyok,172 cm és 57 kg...azért reménykedj,hogy már nem leszel még magasabb,ez pont elég szerintem.
Nem gáz,ha alacsonyabb fiúval jössz össze,abban az esetben ha téged nem zavar a dolog.Engem pl.zavar ha alacsonyabb a fiú,de ez valami komplexus...szóval,te tudd,hogy neked jó-e,és ez a lényeg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!