Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl magas vagyok lány létemre?
17 éves vagyok és 177 cm :) még régebben (13-15) éves koromban mindig aggódtam, hogy túl magas vagyok (általánosban az osztálytársaim közül eléggé kilógtam, egy csaj volt csak magasabb nálam, és a fiúk is kisebbek voltak) de igazából gimiben kb. nincs nálam alacsonyabb fiú osztálytársam. persze lányok közül én vagyok a legmagasabb :D
amúgy engem nagyon zavar, ha egy pasi alacsonyabb. :S volt már nálam alacsonyabb barátom, és tök rossz volt. de a mostani barátom 190 cm felett van :)
nyugi, így is találsz majd pasit :) ha meg nem zavar, hogy nálad alacsonyabb akkor még több leheteősége dvan választani :D
17/L
én imádom a magas csajokat.
25F
180 vagyok, de soha nem volt gondom a pasizással, mindig találtam magasságban hozzám illőt, úgyhogy ez legyen a legkisebb gondod az életben, hogy magas vagy!
25 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!