Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
162 cm magas lány vagyok. Gáz?
Én meg 156 centi vagyok, és most egy 192 centis sráccal randizok. Több hozzá hasonló magas párom is volt már. Nem azért, mert kifejezetten a magas srácokra hajtok, csak valamiért így alakul. Egyik sem panaszkodott a magasságom miatt, inkább mind aranyosnak tartotta. Van akiknek ugyan ez nem tetszik (engem még sose utasítottak vissza a magasságom miatt, de biztos léteznek ilyen pasik is), azokkal nem kell foglalkozni.
20/l
Én is 162 cm vagyok, a barátom több mint egy fejjel magasabb nálam :D Eddig nálam magasabb lányokkal járt, de mint a mellékelt példa mutatja, ez nem igazán számít. Kicsit pipiskedni kell amikor állva összebújunk, de legalább erősödik a vádlim :D Ölbe ülésnél pedig kifejezetten praktikus hogy kényelmesen elférek :P
Sőt, lehet hogy fura, de én kifejezetten nőiesnek érzem magam az alacsonyságtól.
örülj neki,legalabb bajosan felmosolyoghatsz a fiuknak :)
én 163 vagyok,15 eves,és avloszinu h fogok még nőni :S pedig igy is magasnak erzem magam. tehat örülj h cuki alacsony vagy. mit meg nem adnek ,ha magasabbra már nem nőnék!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!