Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
178cm magas lány vagyok, néha úgy érzem a pasik tartanak a magas lányoktól! Mit gondoltok erről srácok?
Figyelt kérdés
2011. jan. 17. 18:16
1/21 anonim válasza:
15 évesen 185cm vagyok, és utálok lehajolva smárolni... :D
2/21 anonim válasza:
az alacsony srácok lehet. én elég magas vagyok. szeretem a magas lányokat. egyáltalán nem félek. 194 cm vagyok. 20F
3/21 anonim válasza:
Én 180 centis pasi vagyok és szeretem a magas lányokat, nem zavar ha magasabb nálam DE soha nem próbálkozok náluk mert úgy gondolom, hogy ők náluk alacsonyabb vagy azonos magasságú pasival úgy sem akarnak semmit.
20f
4/21 Azeriel válasza:
imdáom a magas lányokat :P én is 196cm vok
5/21 anonim válasza:
A 178 nem magas annyira. Én 188 vagyok. Pont jó vagy. Nem tartanék tőled.
6/21 anonim válasza:
teljesen kezdenek kihalni a magas pasik..:S ezek szerint tisztelet a kivételnek...vagy lehet én nem találkozok eggyel sem:d:S én nem vagyok olyan magas.. de imdádom magas pasikat...de hol vannak?:S
7/21 anonim válasza:
Ne akarjon mindenki magas pasit, én pl. átlagos vagyok szerintem a 180ammal ez miért nem elég? Inkább a semmi?
Aki átlagos vagy alacsony annak ne legyen barátnője?!
8/21 A kérdező kommentje:
Igen én is ezt kérdezem hol vannak??:Dlátom nem csak én vagyok ezzel így!:Smagas srácok hol találhatunk rátok?:DxD
2011. jan. 17. 18:39
9/21 anonim válasza:
18:35 én 182cm vagy az jó?? én is kivétel vagyok xd
Kedves kérdező én szeretem a magas lányokat, de ha nálam magasabb lennél, akkor valószínű tartanék tőled, ez olyan ösztönös dolog. Nekem pl volt 176 cm-es barátnőm, szóval semmi baj nincs veled.
10/21 anonim válasza:
Én nem tartok, de azért nálam magasabb ne legyen.
189
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!