Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a nők?
A következő a problémám:
Alap esetben egy fiatal(6-7) éves gyerkőc 2 féle fejlődési útvonalat mutathat. Vagy nem megy neki a tanulás, és a fizikumra gyúr(ergő elkezd aktívan sportolni), vagy pedig, ha jó esze van, akkor pedig a tanulást részesíti előnyben. Ez mind szép, és jó, csak amint elérik a 13-15 éves kort, valahogy a lányok mindössze a sportosabb fiúk felé hajlanak, így tönkretéve a másik kategóriájú fiúk önbizalmát. Mire fel, rájön az okos gyereke, hogy lehet sportolnia kéne, hogy több esélye legyen a csajoknál. Elkezd sportolni, tanulni, minden fronton teljesíteni, elszaladnak az évek, mire végre csaja lesz, miközben a másik kategória már javában párkapcsolatokat alakít, és SEMMI HÁRTRÁNYA nem száramzik abból, hogy tudásilag elmaradottabb. Nem úgy lenne a normális, ha aki okos, azt azért szeretik a csajok, és nem várnak el tőle erős, kigyúrt testet, aki pedig sportos, attól pedig nem várnak el éles észt. Ilyen ideális esetben mind2 félnek bőven lenne önbizalma, és nem kéne az észt preferálók közül "behódolni/megalázkodni"...
A dolog pikantériája tovább az, hogy az ember legfőbb előnye az ész...
Mit gondoltok erről?
Hány éves vagy????
Azért nem teljesen van ez így, nem szabad általánosítani. Én sportoltam és jó tanuló voltam..
És mégsem volt bnőm..
Szóval nem csak ezen múlik...
Nyilvánvalóan aki jártas ebben-abban, azt jobban észreveszik...
Ha nagyon fiatal vagy, a te leány korosztályod még igencsak gyerek ebben a korban a párkapcsolathoz..
"az okosabb fiúk általában félénkebbek, és kötöttebbek nem olyan lazák mint a sportolok. Én ezt gondolom!"
Hát ez az. Szerintem pont azért félénkebbek, mert nem foglalkoznak velük annyit, amint a sportosabbakkal. Mivel az ilyen fiú talán kifinomulabb, ezért a legkisebb jeleket is érzékeli... Érti, aki érti.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!