Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A féltékenységből történő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A féltékenységből történő emberölést miért tartja normális dolognak?

Figyelt kérdés
Néztük a híradót a párommal. Pont egy olyan hírt mutattak, amiben az volt, hogy a volt férj megölte a feleségét. Szerinte annak, hogy ha valaki így cselekszik annak oka van, még pedig az, hogy a feleség félrelép, és igazat is adott a férjnek. Utána meg azt mondta, csak ugratott engem ezzel, mert kíváncsi volt, hogy mit szólok ehhez. A reakcióm az volt, hogy ledöbbentem.
ma 16:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Te ismered a párodat szóval tudod hogy szokott e szivatni viccelődni. Szóval te tudod eldönteni, hogy ez egy poén volt e vagy saját belső feszültsége
ma 16:45
 2/12 anonim ***** válasza:
81%
Lehet, hogy "viccelt"/ letesztelt téged, de az is lehetséges, hogy komolyan gondolta. Ismerned kéne azért nagyjából, hogy tesztelt vagy se. De ha szerinted ez nem fér bele szakíts vele és nem kell ledöbbeni rajta többé.
ma 16:47
 3/12 anonim ***** válasza:
69%

Mindegyik paliban van nárcihajlam. Tipikus az is ha megerőszakolnak vkit hogy akkor is a nőt hibáztatják, hogy biztos kihívó volt vagy vmi.

Olyanok mint az arabok kb.

ma 16:48
 4/12 anonim ***** válasza:
60%
A pasiknak sokszor ez a menekülő út. A “csak vicceltem” “ugrattalak”. Ezzel tujdák le az emberölős, megerőszakolós stb megjegyzéseiket is. A következőt ajánlom, kérd meg, hogy magyarázza már el, hogy mi ebben a vicc meg az ugratás. A fekete humor az létező dolog, de abban van poén, van csattanó. Az ilyen elmebeteg megjegyzésekben semmi vicces nincs. Ezzel csak azt akarja kitapogatni, hogy meddig mehet el. Rosszul vagyok már ettől.
ma 16:49
 5/12 anonim ***** válasza:
13%
A féltékenység (szerelemféltés) a leggyakoribb emberölési ok. Semmi extra nincs benne. Sok helyen elfogadják valid oknak.
ma 17:01
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem az zavarna a legjobban, hogy nem tartja elítélendőnek a dolgot (az már kicsit jobban, hogy evidens neki, hogy a nő megy félre és ezért a férfi gyilkol), ami igazán zavarna, hogy hazudik is, hogy mentse magát. Ha van az embernek egy véleménye, akkor legyen töke vállalni (nemtől függetlenül). Számomra az, hogy hazudozik, meg mosdatja magát, mikor rájön, hogy olyat mondott, ami nem tetszik patkány jellemre vall. Az ilyen hazudik majd másban is, ha úgy érzi forró a talaj a lába alatt és így megúszhatja.
ma 17:07
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
A megcsalás a legundorítóbb, legerőszakosabb énjét hozza elő az embernek. Ha büntetésre is kerül a sor, enyhítő körülménynek számít. Persze nem mondom azt, hogy jogos, mert qrvára nem az, de ilyenkor a legtöbb ember agya (főként a férfiaké) elborul, nem igazán tudnak tisztán gondolkodni. Gondolom ezért is enyhébb a büntetés.
ma 17:30
 8/12 anonim ***** válasza:
75%
7 ezek megcsalás nelkul is ugyanugy ölnek féltékenységből.
ma 17:50
 9/12 anonim ***** válasza:
#8 Nyilván ilyen is van, de én most nem róluk beszéltem.
ma 17:56
 10/12 anonim ***** válasza:
56%
Hogy lenne már enyhítő körülmény a megcsalás, idézd már be ezt a részt a jogból.
ma 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!