Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok/nők éreztétek úgy hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők éreztétek úgy hogy ha nincs pasitok akit szerettek és viszont szeret benneteket, akkor nem lehettek úgymond boldogok, úgym intha hiányozna valami az életetekből?

Figyelt kérdés
És ti fiúk/férfiak? És mitől lehet ez?
2011. jan. 14. 23:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Egészen 14-24 éves koromig.
2011. jan. 14. 23:35
 2/9 A kérdező kommentje:

Bocsi a hibákért,álmos vagyok már nagyon!

Kérlek a korotokat és a nemeteket is irjátok oda!

2011. jan. 14. 23:36
 3/9 A kérdező kommentje:
Mit lehet tenni ellene?
2011. jan. 14. 23:36
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2011. jan. 14. 23:39
 5/9 anonim ***** válasza:

"Mit lehet tenni ellene?"

Kinőni belőle. Mást nem.

2011. jan. 14. 23:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Önigazolásra van szükséged, különben nem érzed, hogy vagy. Az elméd, ego-d, személyiséged (hívd, ahogy tetszik) alkotja ki ezt az érzést, ugyanis égetően válaszolni próbál arra a kérdésre, hogy: ki vagyok én? Ha eltűnik a kérdés, eltűnik a személy is és hirtelen másképp fogod nézni a világot.
2011. jan. 14. 23:47
 7/9 anonim ***** válasza:
szeretethiány ennyi az egész
2011. jan. 16. 13:45
 8/9 anonim ***** válasza:

én is akkor vagyok igazán boldog ha van barátom de ha nincs akkor is lehetek vidám de nekem is olyan mintha hiányozna valami mert akkor egyedül érzem magam.

16L

2011. jan. 16. 15:13
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2011. jan. 16. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!