Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jön ki? hazudott vagy tényleg mamájához mennek?
16 f vagyok és van egy lány ő is 16 éves.
Szerelmes vagyok belé és ki akartam hívni 7 végén sétálni,mert már rég láttam.
Megkérdeztem tőle,hogy lenne-e kedve és csak annyit mondott,hogy mamájához mennek a 7végén,de hogy melyik nap azt még nem tudja.
De b@szki azon lettem ideges,hogy miért nem mondja meg,hogy nem akar kijönni ?
És en mesélje be,hogy nem tudja,hogy melyik nap mennek ?
Mondhatta volna azt is,hogy ha Vasárnap mennek és akkor szombaton talizhatunk. Vagy fordítva.
Vagy nem is megy sehova csak habi ?
Én is családanya vagyok, és még mindig nem tudom, hogy hétvégén mikor megyünk a rokonokhoz.
Vagy szombat, vagy vasárnap.
Szép kapcsolat, mondhatom. Ennyire nem bízol benne?
25N
Ne legyél már hülye, megbízharnál a lányban.
Ha nem hiszed el, legyél egésznap a háza előtt.
mióta vagytok együtt?
ha messze laknak a nagyszülei akár pé estétől vasárnap estig náluk lehetne... bár ezt bizti el is magyarázta volna...
persze lehet csak nem tudja hogy szakítson, de ezen akkor kezdj el gondolkodni, ha már a 10. randitokat mondja le tancsi címszó alatt és közben ketteseket ír, v a barátnőivel "plázázik"
jó de ez már nem az első,hogy visszavonta.
Na jó ha nem talizunk 7 végén akkor megkérdezem jövő héten valamelyik nap és ha akkor sem akkor hagyom
na kiderült.
Holnap mennek mamájához és Vasárnap sem jó neki.
aha
habi nem jó neki....
Nem a barátnőd, így a szabadidejét saját belátása szerint osztja be.
Vagy mond el Neki, mit érzel iránta, vagy keress más lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!