Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régebben teljesen összetörtem ezt a lányt. De most nagyon megbántam. Szerintetek van esélyem nála?
Elég tirpák paraszt voltál, megalázni nem kell senkit, meg szemétkedni sem, mindent normálisan is lehet közölni. Még akkor is ha az egy 14 éves lányka.
Természetesen jól tetted hogy nem jöttél vele össze akkor, mivel egy 14 éves még gyerek, akárki akármit mond, ez azért becsülendő benned. Pláne hogy volt másik barátnőd ezidő alatt. De a dolgokat akkor is lehetett volna másként intézni.
Most meg ugye 18 évesen bombázó csaj lett, és már a kor sem zavaró... Viszont ha annyit bántottad, aminek feltételezem csak egy részét írtad itt le, akkor szerintem hagyd békén, felejtsd el. Ha tényleg egy kicsit is szereted, akkor ne kavard fel, ne okozz neki újabb fájdalmakat. Erről a szekérről ugyan lecsúsztál, de teljesen megérthető és jó, hogy 14 éves kislánnyal nem akartál kikezdeni 20 évesen. De bántani nem kellett volna. Az itt írókkal ellentétben én azt mondom, hogy hagyd békén, ne szólj hozzá, ne sóvárogj utána, ne kaparj érte, ne csinálj semmit vele kapcsolatosan. Különben óhatatlanul csak még többet fogod bántani.
Nem felejtette el amiket műveltél vele, ebben 100% biztos vagyok, valamint azóta érettebben gondolkozik ő is és látja a világot, meg a történteket, pláne ha még nem is hülye ahogy írod. Feltehetően nem akarja átélni újra a korábbi megaláztatásokat és bántásokat, ezért nem is menne bele semmibe veled kapcsolatosan. Sőt, ha tényleg annyi esze van mint írod, nagy ívben elkerül még csak nem is köszön.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!