Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan a részemről hogy elzavartam a francba a barátomat vagy nem kellett volna? :S
A dolog úgy néz ki, hogy elkezdett hülyéskedni, hogy ő neki is kellene fészbuuk, és hogy majd tölt fel magáról jó csávós képeket (igen, ezt a kifejezést használta)hogy mindenki lássa milyen jól néz ki. Ezt az egészet csak hülyéskedve mondta, én meg elkezdtem őt kérdezgetni hogy minek tenne fel magáról pózolós képeket???? Mi szükség van rá, talán össze akar szedni valakit? Eddig leszarta az egész féészbukot meg minden más oldalt is. Ezzel nagyon felidegesített. és meg sem említette, hogy közös képeket is tesz fel. Nagyon felhúztam magam, és mondtam neki hogyha ezt akarja, akkor biztos azért mert csajozni akar, és mondtam neki hogy tűnjön haza. Nem próbáltam megmagyarázni, hogy ugyan már ő csak hülyéskedett, pedig máskor is van ilyen hogy direkt hülyéskedik hogy engem bosszantson aztán a végén normálisan mondja hogy csak hülyeség volt. (vagyis MOST annyit mondott csak, hogy jó akkor tenne fel olyan képet is amin ketten vagyunk, de most miért baj hogy ő tenni akar fel magáról "csávós" képeket) Miért akar szerintetek beregisztrálni?
5év, 22L. 29 F
Jesszusom. Ezek milyen kapcsolatok lehetnek, amiket itt írtok? Semmi bizalom, semmi párbeszéd, leskelődés meg ilyenek? Sajnálom mindannyiótokat
ŐSZINTESÉG
Mindketten leskelődtök, és te ezen mosolyogsz? Hát gratulálok...(a 21 éves lánynak)
Kérdezőnek meg: tényleg túlreagáltad, bár azt nem értem, minek nézegeti párod a volt barátnője adatlapját (ez is persze akkor lényeges, ha gyakran nézi meg).
Meg különben is, öt év alatt csak ilyen szintre sikerült eljutnotok? Elszomorító.
22/L
semmi humorérzéked... ilyen betegesen féltékenynek lenni... :S
azért 5 év után nem így kéne mennie a dolgoknak. mellesleg pont ezzel a viselkedéssel ártasz a kapcsolatotoknak...
nézd az ő helyzetéből: hülyéskedik egy sort, erre a barátnője elzavarja. hisztizel, féltékenykedsz, bizalmatlan vagy. én nem akarnék ilyen társsal együtt lenni az tuti.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!