Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az én butaságom, hogy iszonyúa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az én butaságom, hogy iszonyúan bánt, hogy a barátom más lányoknak bókol (nem is akárhogy) facebook-os kommentárokban?

Figyelt kérdés

Tudom, nem vakságot fogadott, nem azzal van a baj, hogy nézegeti a képeket, hanem azzal, hogy megaláz azzal, hogy a lányok tudatára adja, hogy csorgatja utánuk a nyálát. Pedig én is csinos lány vagyok, ilyenkor mégis elmegy az összes önbizalmam, mert úgy érzem, hogy én csak jobb híján kellek neki...

20L

2011. jan. 11. 09:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az en pasim is szokott noket dicserni!(foleg ha meztelenul vannak) De engem valahogy nem tud meghatni! Az en onbizalmamon nem igazan tud csokkenteni!Tudom hogy ki vagyok es mire vagyok kepes, es azt is tudom hogy ferfiak ezerei vannak oda ertem:D S mindig van megoldas...pl hogy tovabblepsz:D vagy erd el azt hogy teged is dicserjenek:D :)
2011. jan. 13. 10:09
 12/16 balazsmost válasza:

Az előző hozzászólást érdemes átgondolni sztem.

DE egy más vélemény férfi szemmel:

ha az ember férfinek született akkor a hódítás a vérében van és sokszor mond vmi szépet, kedveset nőknek ~bókol. De nem feltétlen szex reményében hanem azért mert látod h a másiknak jól esik, és ezt te okoztad.

De ha az ember a párjának nem bókolgat (sose!), v nincs egy-két apróság (sose) az azt jelenti h annyira nem izgi neki a párja. És ha tényleg nyilvánosan nyáladzik mások után akkor csak gyáva bevallani h un, v h mást is kipróbálna nem csak téged!

Sztem "vallasd ki" alaposan csak h ő is lássa magát!

És az önértékelésed ne tedd teljesen függővé egy személytől! Ha tudod h csinos v akkor az v és pont.

:DDD

:)))

2011. jan. 13. 10:28
 13/16 anonim válasza:
Flörtölj Te is férfiakkal a FB-on :) Ki tudja lehet hogy még össze is jön valami, és meglátod mit szól a barátod :)
2011. jan. 13. 10:30
 14/16 anonim ***** válasza:
Elég nagy tiszteletlenség a barátod részéről hogy fb-on más nők képeihez kommenteket ír meg udvarolgat nekik. Ez szerintem neked is vérciki és megalázó. Ha az én párom ilyet csinálna még jól fel is pofoznám és elküldeném a fenébe. Ne hagyd ezt!!
2011. jan. 13. 10:36
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem butaság, amúgy te miért nem pasizol?
2011. jan. 13. 11:19
 16/16 anonim ***** válasza:

Azért azt jó lenne tudni, hogy milyen szavakkal adja tudtukra a nyálcsorgatást!

Mert, ha csak azt mondja, hogy jól néz ki azon a képen, esetleg, hogy izléses a sminkje, vagy megkérdezi, hogy mikor csináltatta meg a frizuráját, és a mostani mennyivel jobban néz ki mint a korábbi, az szerintem nem nyálcsorgatás, hanem egyszerűen kommunkikáió, beszélgetés.

Szerintem ha egy társaságban valaki beszélget veled, és megjegyzi, hogy jól nézel ki, esetleg dícséri az alakod, vagy a ruhádat, stíkusod, az neked is jól esik, de még nem gondolnád,hogy azzal, hogy meghallgattad, és elfogadtad a másik dícséretét attól megcsalnád a párod, vagy a másik aki esetleg ugyancsak barátnővel érkezett a partiba a megjegyzései egyenes folyamányaként azt várja el tőleg, hogy azonnal menjetek egy elhagyatottabb helyre, azonnal i intim együttlétet létesíteni... Egyszerűen mivel ismer, és látja, hogy valamit változtattál magadon, úgy gondolja, hogy jól esik neked, ha nemcsak a barátnőd, hanem más, ellenekező nemű is észreveszi. (és ne mond azt, hogy neked nem esik jól, hogy észreveszik, hisz azért csináltad! :-) ) Az persze más, ha arról ír, hogy mennyire el tudná képzeli, ha simogathatná a domborulataikat, esetleg más, szexuális tartalmú indítványokat tesz.

A barátod melyik kategória?

2011. jan. 14. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!