Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az én butaságom, hogy iszonyúan bánt, hogy a barátom más lányoknak bókol (nem is akárhogy) facebook-os kommentárokban?
Tudom, nem vakságot fogadott, nem azzal van a baj, hogy nézegeti a képeket, hanem azzal, hogy megaláz azzal, hogy a lányok tudatára adja, hogy csorgatja utánuk a nyálát. Pedig én is csinos lány vagyok, ilyenkor mégis elmegy az összes önbizalmam, mert úgy érzem, hogy én csak jobb híján kellek neki...
20L
inkább az a butaság,hogy eltűröd...
azt nem tenné zsebre az én párom ha ilyet csinálna...házisárkányság? lehet,de ha én kellek,fogadja el,hogy nem tűröm el hogy más lányoknak bókolgat...még fb-on se
Hát ez senkinek sem esne jól, ha bevallja, ha nem!
Azért ilyet nem illik csinálni, legalábbis rendszeresen. Az ember nem árt, ha odafigyel a partnere érzéseire is. Ha nem teszi, az minden esetben elgondolkodtató!
Egy kapcsolatban addig érdemes maradni, amíg épít és nem rombol. Nálad már rombol. (Pl. az önbizalmadat.) Nem érdekes, hogy szerintünk normális-e, amit csinál, csak az számít, hogy téged bánt, és nem vagy boldog, sőt!
Talán keresned kellene egy olyan pasit, aki neked bókol, nem másoknak, és nem érzed úgy, hogy jobb híján kellesz neki...
Most még fiatal vagy, előtted az élet. De 25-30 évesen is benne lenni egy ilyen szar kapcsolatban már öngyilkosság, ha családra és gyerekre vágysz.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Igen, elgondolkodtató, mert már nem az első eset...
Szerezd vissza a tartasod. Ilyet nem kell elturni. Ha sokaig tart ez az allapot egy ido mulva labtorlo leszel.
Lassa, ha teged akar akkor a te kedvedre tegyen. Ha meg nem akar ennyire akkor ugyis mindegy.
Sztem se tűrd el! Meg lehet mondani szépen is, hogy szerinted ez nem fér bele, és eléggé rosszul vagy már miatta. De az a helyzet, hogy ha magától nincs ennyi esze.... az már gond! Mert tudod én a barátnőmön kívül is persze látom a szép lányokat, néha lájkolgatok képeket más lányokról, de nem olyat ami ilyen image-kép, hogy hű de jól nézek ki. Kommmnetelek is, de nem olyat,h folyik nyálam utána. Mert nem is!!!! LÁtom a szép lányokat, és hazudnék ha azt mondanám, hogy némelyik nem mozgatja meg a fantáziámat. De amikor a páromra nézek.............. az teljesen más, az a SZERELEM. a többi csak biosz. Az az igazi férfi sztem aki a kettő között tud különbséget tenni, és aki elég gerinces ahhoz hogy a határvonalat be is tartsa.
Sztem próbáld azért megbeszélni, ha csak kifogsáokat gyárt akkor meg ott kell hagyni.
Szia!
Egyáltalán nem butaság, hogy bánt Téged, engem is iszonyúan zavarna, ha a kedvesem ezt tenné velem. Én a helyedben elgondolkodnék, hogy van-e így értelme a kapcsolatnak...végül is megaláz!! szeret-e Téged még? Nem akarlak uszítani ellen, de gondolkodj reálisan. Készíts egy listát, hogy az utóbbi időben mennyi pozitív illetve negatív dolog ért ebben a kapcsolatban, ha túlsúlyban van a rossz, akkor egyértelmű! Persze emellett ott van még az értékrended is, hogy mik azok a dolgok, amik még beleférnek, ezt csak Te tudhatod. Mindenkinek más...de ne hagyd, hogy az önérzetedbe tiporjon!
24/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!