Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Kezdek beleszeretn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Kezdek beleszeretni valakibe, aki nem a párom!

Figyelt kérdés

Bocsi ha kicsit hosszú leszek:Mai napon járunk 7.hónapja a párommal. Ez nem is lenne gond, hiszen ő nagyon szeret,de az a gond, hogy kezdek beleszeretni az egyik osztálytársamba!! Páromat is szeretem, de egyre inkább kezdek érezni valamit a másik fiú iránt!Ez egyre rosszabb lesz, ráadásul minden nap látom. Mit tegyek most? Légyszi segítsetek,és nem vagyok kíváncsi a lehurrogós válaszokra.

Előre is köszi a válaszokat

16/L

2009. jan. 30. 19:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez természetes hisz még csak 16 éves vagy így valószínű hogy a jelenlegi barátod nem lesz az igazi nagy ő!Ha továbbra is igy érzel és a pasid iránt már semmit sem érzel,akkor inkább szakítsatok de ne hamarkod el a döntést.Szerintem nem jó olyan vkivel mondjuk járni akivel egy osztályba jársz mert ha mindig látjátok egymást meg még suli után is akkor unalmassá válik a kapcsolat ha pedig szakitotok akkor meg rossz lesz látni.De azért probáld magadban elrendezni hogy mit is érzel valójában.
2009. jan. 30. 19:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem hallgass a szívedre! Ha szereted az osztálytársadat, akkor ne tartson vissza az, hogy egy osztályba jártok, attól még nagyon is lehet belőle szerelem. De semmiképp se folytass egyszerre a két fiúval viszonyt. Ha úgy érzed, zárd le a mostani kapcsolatodat, ez így tisztességes.
2009. jan. 30. 19:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Ilyen korban menj a szíved után.

Vagy ha egyedül nem tudod védeni magad, és a kapcsolatot, védjétek együtt: mondd el a barátodnak h van egy fiú, de nem szeretnél vele összejönni, fel kéne dobni a saját kapcsolatunkat.

Mert feltételezem, h ha feltűnt neked vki és van időd ábrándozni róla, a jelenlegi kapcsolat már kevés.

2009. jan. 30. 23:40
 4/5 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Még meggondolom, de lehet hogy elmondom a barátomnak. Már sokszor rajtakapott,hogy sírtam, de azt mondtam neki, semmi baj csak fáj ey kicsit a fejem:(

Azt tudom,hogy semmiképp nem csalom meg a párom,az nem az én stílusom.

2009. jan. 31. 09:40
 5/5 A kérdező kommentje:

Ez egyre rosszabb segítsetek!! Egyre jobban kezdek beleszeretni! :(

Hogyan felejtsem el a másik srácot?

2009. febr. 21. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!