Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb barátom belém szeretett! Mit tegyek?
járjál vele hátha te is beleszeretsz. nincs jobb mint a legjobb barátodba szerelmesnek lenni. egy próbát megér csak tisztázzátok ha nem megy akkor a barátság maradjon meg
Ügyesek legyetek!
hát pedig muszáj leszel valamit alktoni... és semmiképp ne kedveskedj azzal csak kínzod.. ülj le és beszéld meg vele. nem szereted, csak barátot, és a jövőben sem fog ez változni.. ne hagyd kétségek között a sárcot.. ne mond hogy MAJD talán a jövőben 9összejücvünk stb.stb
.. én is voltam hasonló cipőbe, én voltam az aki beleszeretett a lányba.. nos volt a visszautasítás után kbv 1 hónap mosoly szünet aztán már megin barátkozunk és most már én is barátként nézek rá.. mert túl tettem magam a dolgon.
22/f
Az a baj hogy ő nem csak szeret téged te teljesen beléd van zúgva! Szerelmes a lelkem...:)
És így nehéz lesz megértetni vele h te csak mint barát kezeled őt. Mert ő nem fog leállni mert sajna nem fogja fel mett fiatal éretlen és tapasztalatlan....
Mond el neki többször h , barátok vagytok se több se kevsebb és nem tudsz ugy ránézni mintha a pasid elenne, nem tudnás elképzelni őt mint pasi...
ettől a falnak mászok: múltkor írta hogy szeret .. stb ne dobálózzunk már olyan szavakkal amiket nem ismerünk .. a szeretet az szeretet a szerelem az meg szerelem :D a pasi meg qrva jó barátod lehet ha elmarja előled az alakulóban lévő kapcsit :D
érdekes nem olyan rég velem is előfordult :D [kétlem h olvasná ezt az oldalt de ha mégis gondolom akk se lesz belőle baj:D] szal: 12 éve ismerem :D szal volt mit veszteni azon hogy szólok-e neki :D nos közöltem vele [igazából kb abban a percben hogy felmerült bennem a dolog] kb vallatást kellett le vezetni miére adott 1 értelmes nemleges választ :D de ez van messze a legjobb barátomnak tartom :D és ennyiért biztos nem fogok mosoly szünetezni miegymás ez meg lehet az én hülyeségem de momentán épp fel akar szedni vkit én meg le álltam neki helpelni vagy legalábbis megpróbáltam :D ez van barát és mint olyan az a minimum hogy azt nézem neki mi a jó :D nem ? ez lenne a barát dolga nem az hogy el marja mellőle a lehendő pasiját .. ütném a kölyköt amíg él :D
19F
"ha van egy alakulóban lévő kapcsolatom elmarja mellőlem"
Akkor nem barát, és főleg nem szeret igazán. Én is voltam szerelmes a legjobb barátomba. Elfogadtam, hogy nem kellek neki, és soha nem akartam a boldogsága útjába állni. A szerelem, a barátság akkor igazi, ha önzetlenül adják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!