Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom küldött smst, kinek mi jön le belőle? H érthette? Másik csak lehet a képbe v 1általán szeretett?
Tény,h már szakítás közeli állapotba vunk..Bulizott és ugy volt h átjön este hozzám..majd közölte h bulizik,és hulla ugyh nem jön át...majd később azt írta h Jóéjt,ne haragudj! erre én:h érted h ne haragudjak,vmiért talán kellene?a válasz az volt h:Igen..mindig akk hívlak amikor nekem jó,amikor én akarom..
majd közöltem vele h remélem nem tett semmi olyat amit ellenkező esetbe ő sem nézne jo szemmel..majd írta h Nem tettem,de én nem akarok neked megfelelni már elmondtam többször!Az egész életünk erről szól,ítész,gondolsz,alkotsz de az igazság odaát lakozik..
erre én:h itt nem v semmi igazság..a válasz:Dehogynem!csak azt 1edül én tudom.Nagyon jo volt Veled.Soha nem fogom elfelejteni!!Szeretlek és kész!
de pont ez az h bármikor válthatna mert tényleg bárkit megkaphatna,sőt v h az exével lefeküdt(ezért kombinálok már mindig) mert gondolkodott és rájött h nincs jövönk mert őt zavarja a 12 év,(engem minden ide köt,őt meg 1 másik városhoz)de ha korban közelebb lennénk egymáshoz akk én lennék neki a tökéletes..!!és ezt már 100szor elmondta ...de őt is az zavarta h ez az amin változtatni sajnos nem lehet..
21/L 33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!