Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A menyasszonyom szülei kidobta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A menyasszonyom szülei kidobtak a lakásukból. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy együtt vagyok a barátnőmmel már 2 éve. Már a szüleinek való bemutatkozáskor rosszalóan néztek rám a szülők, mert valami irgalmatlanul maradi és furcsa nézetük van.

Azt vallják, hogy 18 éves kor felett nem tanulni kell már, hanem dolgozni, lányoknak meg otthon kell lenni a háztartást intézni.

Na már most, mikor a lányuk bemutatott engem, már úgy kezdte a bemutatkozást, hogy egyetemista vagyok, de dolgozok az egyetem mellett. Már akkor elvágtam náluk minden jó érzést, mikor említette az egyetemet.

Szegény lány, mint ahogy írtam nem tanulhatott tovább a gimnázium után, hanem otthon van és segít az anyjának a háztartásban meg a kistestvéreit nevelni.

Mivel nem kedveltek túlzottan, így nem is jártam hozzájuk sokszor és láttam a barátnőmet is, hogy jobb is, hogy nem megyek hozzájuk. Na már most, ma elmentem hozzájuk, és ott mindenki előtt megkértem a kezét. Az apjának vörös lett a feje, megfogott és szabályszerűen kihajított az utcára, miközben az anyja szabályszerűen letépte a barátnőm kezéről a gyűrűt (mert igent mondott) és utánam hajította, majd közölték velem, hogy meg ne lássanak mégegyszer a lányuk közelében, mert a lányuk jobbat érdemel egy léhűtőnél. Neki egy dolgozó férj kell, aki tudja mi a munka, és nem lopja a napot.

Ezek után még hallgatóztam egy kicsit és vagy fél órán át ordítoztak a lányukkal.

Azóta hiába hívom őket, ki van kapcsolva minden telefon. Nagyon féltem a már menyasszonyomat.

Szerintetek mi tévő legyek?

2011. jan. 8. 21:40
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
33%
Én a csajjal össze sem jöttem volna. Ez egy lelkileg sérült ember. Valszeg te is defektes vagy, de gondolkozz el azon, hogy ha ezt látta otthon, akkor mi lesz később? Baze a házasság komoly dolog, lehet hős szerelmesnek lenni, de ezt a csajt nem is ismered. Honnan tudod, hogy ha "kiszabadítod" nem unsz rá 1-2 év múlva? Egyáltalán normális randitok volt már? Lefektetted egyáltalán?
2011. jan. 8. 22:03
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Egyik este,vagy ahogy mondtad,ha leküldik valahová (bolt/posta stb.)szöktesd meg.Nem normális dolog ilyen körülmények között élni.Betöltöttétek a 18-at jogaitok vannak.Szöktesd meg minél előbb mielőtt még valami nagyobb baja esik!
2011. jan. 8. 22:04
 13/30 anonim ***** válasza:

"Nem tud, nagyon nagy szigorral van fogva."

Ez nem szigor, itt elmebeteg barom emberek vannak!És azt a saját lakásában sem teheti meg hogy lánykérésre érkezett személyt kidobjon. Ha betöltötte a 18. évet a lány akkor oda megy ahova akar.

2011. jan. 8. 22:09
 14/30 anonim ***** válasza:
Munkát kereshetett vagy csak háztartást vezet?
2011. jan. 8. 22:09
 15/30 A kérdező kommentje:

A szülei gyakran elmennek vidékre a nagyszüleihez és akkor egyedül hagyják a házra. Ilyen alkalmakkor voltunk együtt leginkább.

Valószínűleg a legközelebbi ilyen alkalommal megszöktetem.

2011. jan. 8. 22:19
 16/30 A kérdező kommentje:

22:09-es: A ház körül tevékenykedik, nem mehetett dolgozni. Szerintük nőknek egyáltalán nem lehet pénzt keresniük, az a férfi dolga.

21:53-as: Igen, már ki is néztek egy jó kőműves srácot neki, mint ideális férjjelölt.

2011. jan. 8. 22:22
 17/30 anonim ***** válasza:
Esetleg ha őt beavathatnád...
2011. jan. 8. 22:29
 18/30 A kérdező kommentje:
Mibe avassam be?
2011. jan. 8. 22:44
 19/30 anonim ***** válasza:

Szólj haverjaidnak, menjetek el hozzájuk és hozd el. Haverok a biztonság kedvéért legyenek ott, mert az ilyen emberekből, mint te is láthattad kijön az agresszió az iskolázottságtalanságuk miatt.

5-6 emberre meg csak nem támadnak rá.

2011. jan. 8. 22:47
 20/30 anonim ***** válasza:
Úgy értem, vigye el ő randizni és adja át neked.
2011. jan. 8. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!