Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menyasszonyom szülei kidobtak a lakásukból. Mit tehetnék?
A helyzet az, hogy együtt vagyok a barátnőmmel már 2 éve. Már a szüleinek való bemutatkozáskor rosszalóan néztek rám a szülők, mert valami irgalmatlanul maradi és furcsa nézetük van.
Azt vallják, hogy 18 éves kor felett nem tanulni kell már, hanem dolgozni, lányoknak meg otthon kell lenni a háztartást intézni.
Na már most, mikor a lányuk bemutatott engem, már úgy kezdte a bemutatkozást, hogy egyetemista vagyok, de dolgozok az egyetem mellett. Már akkor elvágtam náluk minden jó érzést, mikor említette az egyetemet.
Szegény lány, mint ahogy írtam nem tanulhatott tovább a gimnázium után, hanem otthon van és segít az anyjának a háztartásban meg a kistestvéreit nevelni.
Mivel nem kedveltek túlzottan, így nem is jártam hozzájuk sokszor és láttam a barátnőmet is, hogy jobb is, hogy nem megyek hozzájuk. Na már most, ma elmentem hozzájuk, és ott mindenki előtt megkértem a kezét. Az apjának vörös lett a feje, megfogott és szabályszerűen kihajított az utcára, miközben az anyja szabályszerűen letépte a barátnőm kezéről a gyűrűt (mert igent mondott) és utánam hajította, majd közölték velem, hogy meg ne lássanak mégegyszer a lányuk közelében, mert a lányuk jobbat érdemel egy léhűtőnél. Neki egy dolgozó férj kell, aki tudja mi a munka, és nem lopja a napot.
Ezek után még hallgatóztam egy kicsit és vagy fél órán át ordítoztak a lányukkal.
Azóta hiába hívom őket, ki van kapcsolva minden telefon. Nagyon féltem a már menyasszonyomat.
Szerintetek mi tévő legyek?
Nem tud, nagyon nagy szigorral van fogva. Így is csak akkor tudtunk találkozni, mikor leküldték a boltba, postára stb.
Éppen azért akartam feleségül venni, hogy kikerüljön ebből a helyzetből, de úgy néz ki nem fog tudni.
Nekem a lehető legkomolyabbak. Lakást bérelek, és a suli melletti munkából simán keresek annyit, hogy vígan el tudnánk élni ketten.
A szöktetés egyrészt jó lenne, de nagyon féltem a lányt a szüleitől, hogy valahogy megtalálnák, miközben nem tudják, hol is élek. Ahogy lejött eddig, még a vezetéknevemet se tudják, így alapból nehéznek tűnik megkeresniük, de ki tudja...
Ha napokig így lesz, tényleg megszöktetem.
Te jó atya úr isten!!!
Ezt a levelet egy egy kínszenvedés volt elolvasni is, hát még átélni.
A szüleim nagyon örülnének, ha gimnázium után tovább tanulnék, nem pedig egyből a munkába, amit csinálhatok reggeltől-estig, annyi pénzért, amivel a seggemet kitörölhetem.
Aki így bánik a lányával, és a barátjával, nagyon is meglátszik rajta, hogy magukkal foglalkoznak, nem pedig a gyerekükkel, hogy menjen el minnél előbb dolgozni, jöjjön a pénz-pénz-pénz...csak nem mindegy, hogy aki elkezd dolgozni 18 évesen, amit megszerez 1 év alatt, azt egy egyetemi fégzettséggel 1-2 hónap alatt összedobja az ember.
Szóval próbáld megmenteni szegény lányt azoktól a szülőktől vagy tudomis én, neked pedig SOK SZERENCSÉT AZ EGYETEMHEZ!:)
Menjen hozzád a lány, hol a gond?
Apuci megtalál, és? Elzavarod a pics@ába. Ha keménykedik rendőrt hívsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!