Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menyasszonyom és egy barátom szerelmesek egymásba. Mit tegyek?
A történet röviden. A mennyasszonyom szerelmes a "barátomba". Hónapok óta tart ez a dolog, a barátnőm tagadta, még mindig tagadja, de már nem olyan intenzitással. Próbálkoztam mindennel, tiltottam őket egymástól, a "barátomat" megfenyegettem, hogy kitépem a belét ha feltűnik a színen ismét. Müködött is, de a mennyasszonyom nem tudta türtöztetni magát, és újra és újra felveszik a kapcsolatot.
Találkozni nem szoktak, nem történt közöttük semmi, még 1 csók se. Viszont én már tanácstalan vagyok hogy mit tegyek. Van értelme bármit is tennem? Mondtam már neki többször is hogy ha őt szereti menjen és legyen vele, de valamiért mégse megy. Talán a biztosat nem cserélné bizonytalanra... nem tudom. Teljesen kiborultam már ettől a sztoritól. Mit tegyek?
Miből gondolod, hogy szerelmesek? Amúgy amit tiltanak, az "édesebb" lesz, úgyhogy valahogy úgy kéne elintézned a dolgot, hogy egymásra unjanak.
És végül az is érdekes, hogy még csak a mennyasszonyod, de már másfelé kacsintgat?!
Honnét veszed, hogy nem találkoztak és nem csókolták meg egymást? Mármint biztosra veszed, ahogy írod.
Ez a kérdésem arra vonatkozik, ha biztosan tudod, hogy vonzódnak egymáshoz.
Másik oldal: honnét veszed, hogy szerelmes a menyasszonyod a "barátodba"? Elvégre tagadja a menyasszonyod - ahogy írod ezt is. Elvégre azt írod, találkozni nem találkoztak, meg sem csókolták egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!