Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy kerüljem el a kínós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kerüljem el a kínós szituációt? (lent)

Figyelt kérdés

Sosem volt barátom, és még nem csókolóztam. Tudom ebben semmi rossz nincs, még ha valaki ezt is gondolja, de elég kínos is tud lenni. Pl. amikor egy társaságba megkérdezik hogy van e pasim, én erre mondom, hogy nincs, és erre ő mióta nincs mire én még sosem volt, NA és itt kezdődik a kínos csend, összenézés, nevetgélés... Vagy a nyilvános kifigurázás. Volt, hogy lelezbiztek emiatt, pedig akkor még csak 14 éves voltam, na jó, ez tényleg rég volt, de kb. már azóta nem merek emberekkel erről beszélni, mert félek a beszologatásoktól. Ebből hogy lehet jól kijönni, vagy hazudjak? Mert azért ez mégsem egy hétköznapi dolog, pedig ez csak azért van, mert nem találtam még meg az igazit.

20/L

2011. jan. 8. 17:32
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Társaság alatt azokat az embereket értem akikkel összesodor az élet, munkahelyen, suliban.
2011. jan. 8. 18:55
 12/13 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de lesz*rom, hogy mit szeretnek:) Ahhoz, hogy milyen nemi életet élek (vagy nem élek, bár nem ez a helyzet szerencsére), ahhoz csak nekem van közöm, meg annak, akivel eljutok odáig, hogy érdekes legyen a kérdés.

Mellesleg a mostani párom (ő az első is) nem is kérdezett rá egyszer sem, hogy szűz vagyok-e stb., és szerintem ez a normális. Bár Ő 27 éves, és szerencsére nem olyan szinten van, hogy ilyeneken izguljon. ÉN érdekeltem, meg hogy jól kijöttünk egymással, az összhang tökéletes volt, barátilag is jóban voltunk, sokat nevettünk, úgyhogy mire eljutottunk az ágyig, már nem számítottak ilyen dolgok:)

Mellesleg én sem faggattam a korábbi magánéletéről, amikor már igazán komollyá vált a kapcsolatunk, úgyis megtudtam annyit, amennyi rám tartozik, és fontos.

2011. jan. 8. 19:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem ez nem kínos téma, pedig én 26/f vagyok. Ok, mondjuk csókolóztam már, meg hirtelen nem is tudom hány csajjal voltam együtt, de a komoly párkapcsolat eddig elkerült. Vedd lazán, mond te is, hogy a komoly dolgok még váratnak magukra, és kész. Igazából kínos csend akkor keletkezik, ha TE érzed kínosnak.
2011. jan. 8. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!