Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kerüljem el? Vagy mit csináljak?
uhh szegénykee ..\ hát mindenképpen próbáld elfelejteni és ha mégegyszer beprobálkozik magabiztossan beszélj vele hogy fejezzze be most ezzel mit akar elérni ugyse teszed meg neki meg hogy mért téged basztat ezzel :)
legyél magabiztos ne lássa h félsz még ha félszis próbálj arra gondolni h nem is ő áll ott :) meghát csk vannak barátnöid ok is lássák ezt de ne nevessenek vagynemtudom rem ez beválll :) szerencsére velem még nem volt ilyen :) lekopogom :) ughy fel a fejjel :) max ha ezsejo besz szüleidel :) rem segitettem valamit .:)
nagyon sajnállak, velem se történt még ilyen, de eltom képzelni...
sztem is mindig tűnj magabiztosnak, bár sztem nem fog újra próbálkozni, ha meg igen akk szólj a szüleidnek.. sajna tom h milyen az ha szigorúk a szülők, de ők talán tényleg tudnak segíteni... :/:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!