Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tetszehtnék neki? (bővebben lent)
Osztálytársamról van szó. A padtársam is, és órán sokat szoktunk beszélgetni. Aki a másik oldalán ül (szintén lány) azzal nem beszél annyit mint velem, nekem mindent megmutat, vagy ha kérdezek valamit, akkor válaszol (már ha tudja a választ :P) stb. Szóval engem (szerintem) jobban kedvel mint a másik oldalán ülő lányt.
Én nekem ő már rég óta tetszik. Nagyon rég óta.
Ő nem nagyon nyíl meg másoknak. Isten igazából senki se ismeri nagyon.
A lényeg, hogy szeretném, ha én is tetszenék neki, vagy, hogy legyen több köztünk mint egy átlagos barátság...
Mit tegyek, hogy elérjem?
(Nem, nem fogok szilvásbuktát csinálni! :D)
Bocsi, rossza fogalmazás is, és a helyesírás is, de nem siettem.
12/L, ő 12/F
Istenem, máson jár az eszem! :D
Bocsi rossza fogalmazás is, és a helyesírás is, de nem siettem. = Bocsi, rossz a fogalmazás is, és a helyesírás is, de nagyon siettem.
Pedig jó lenne,mert azt szeretem..:D
Amúgy szerintem hívd el mondjuk sütizni,vagy valahová..vagy szólj,hogy nem értesz valamit,délután ráérne-e elmagyarázni:DD
Majd kialakul magától,ha nem,akkor sincs ok aggódásra,még csak 12 vagy, ráérsz:)
16/l
Köszi. :)
Igazából vele valahogy minden nehezebb, mert kicsit sem nyílik meg.
velem pont egy ilyen helyzet volt egy éve úgy hogy jól emlékszem de nem lett belőlle semmi
13/f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!