Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tetszehtnék neki? (bővebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tetszehtnék neki? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Osztálytársamról van szó. A padtársam is, és órán sokat szoktunk beszélgetni. Aki a másik oldalán ül (szintén lány) azzal nem beszél annyit mint velem, nekem mindent megmutat, vagy ha kérdezek valamit, akkor válaszol (már ha tudja a választ :P) stb. Szóval engem (szerintem) jobban kedvel mint a másik oldalán ülő lányt.

Én nekem ő már rég óta tetszik. Nagyon rég óta.

Ő nem nagyon nyíl meg másoknak. Isten igazából senki se ismeri nagyon.

A lényeg, hogy szeretném, ha én is tetszenék neki, vagy, hogy legyen több köztünk mint egy átlagos barátság...

Mit tegyek, hogy elérjem?

(Nem, nem fogok szilvásbuktát csinálni! :D)

Bocsi, rossza fogalmazás is, és a helyesírás is, de nem siettem.

12/L, ő 12/F

2011. jan. 7. 18:12
 1/7 A kérdező kommentje:

Istenem, máson jár az eszem! :D

Bocsi rossza fogalmazás is, és a helyesírás is, de nem siettem. = Bocsi, rossz a fogalmazás is, és a helyesírás is, de nagyon siettem.

2011. jan. 7. 18:16
 2/7 anonim ***** válasza:

Pedig jó lenne,mert azt szeretem..:D

Amúgy szerintem hívd el mondjuk sütizni,vagy valahová..vagy szólj,hogy nem értesz valamit,délután ráérne-e elmagyarázni:DD

Majd kialakul magától,ha nem,akkor sincs ok aggódásra,még csak 12 vagy, ráérsz:)

16/l

2011. jan. 7. 18:21
 3/7 anonim ***** válasza:
12 évesen pont egy ilyen kérdést tettem fel :D már 14 vagyok...most is pont ugyan olyan hülye kérdéseim vannak, mint voltak :D. Na de a lényeg én ha visszagondolok arra a srácra, aki mellett ültem egy jó barátra gondolok vissza, már egy másik srác tetszik, de nagyon, de ez nem lényeges. Tudod szerintem...őő.....:D Na megvan, :D beszélgess vele sokat, és talán ez hülyeségnek fog hangzani, de legyetek jó barátok, én pl. nagyon örülök, hogy nem jöttem össze a sráccal, mert most rájöttem, hogy ő nekem csak egy jó barát, és ahogy megismertem a mostani srácot, már tudtam, hogy, nem érdekel....:D Most tudom, hogy azt érzed, hogy ő az igazi meg minden, hidd el én pont így voltam, elképzeltem ahogy összeházasodunk :D stb. Ha pedig nem hallgatsz rám és összeakarsz jönni vele, arra is adok szívesen tanácsot: legyetek jó barátok, esetleg kérd meg, hogy kísérjen haza, nézz mélyen a szemébe és poénkodj vele. (de sose vidd túlzásba, mindig csak finoman :) ) Remélem tudtam segíteni, és még annyi, hogy azzal a sráccal nagyon jóban vagyunk, a legjobb barátok :) már nem vagyunk padtársak, hanem a mi padunk egymás melett van, és most is sokat beszélgetünk, megbízunk egymásba...meg minden, de azért sok sikert kívánok neked :) majd mesélj :)
2011. jan. 9. 16:14
 4/7 anonim ***** válasza:
mellett* :D
2011. jan. 9. 16:14
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi. :)

Igazából vele valahogy minden nehezebb, mert kicsit sem nyílik meg.

2011. jan. 9. 16:55
 6/7 anonim ***** válasza:
engem érdekelnek az eredmények XD
2011. jan. 9. 20:54
 7/7 anonim ***** válasza:

velem pont egy ilyen helyzet volt egy éve úgy hogy jól emlékszem de nem lett belőlle semmi

13/f

2011. jan. 9. 20:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!