Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, mi a véleményetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mi a véleményetek az ilyen diszkós kapcsolatokról?

Figyelt kérdés

tudjátok,amikor smároltok egy lánnyal egy buliban-utána elkéritek a számát,vagy facebook vagy valami?és lesz/lehet belőle komolyabb?

lécci kort is írj,köszi

2011. jan. 5. 21:42
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 21:43

A előtted lévő vagyok akinek válaszoltál. Igen, ez így van, a lányok ilyenkor ribancok, a fiúk meg menők. Ez az élet rendje. Evolúció, ennyi. Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy milyen igazságtalan, hogy a sas is madár meg a pingvin is, a pingvin mégse tud repülni. Ilyen az élet. A nő is ember, a férfi is ember, mégse ugyanazok a viselkedési normáik. De szerintem hiába magyarázok neked, ezt nem tudják felfogni a nők, mert jár nekik az "egyenlőség". Ami persze sohase lesz, mert egyszerűen különbözőek vagyunk. El kell fogadni az életet a jó és rossz oldalait is. Ti rosszként és igazságtalanként kezelitek, hogy ha össze vissza dugtok akkor már ribancok vagytok. Hát sajnálom, ilyen ez a világ.

2011. jan. 9. 12:47
 22/27 OliaTIRA ***** válasza:
hát jól van. Ez magyarország
2011. jan. 9. 12:52
 23/27 OliaTIRA ***** válasza:
és mivan akkor ha diszkóban ismertem meg a párom? Ő lessz a férjem. Már az első talin kötelező lett volna csinálni vagy mi? Vannak kivételek nem sok de van
2011. jan. 9. 12:56
 24/27 OliaTIRA ***** válasza:
tegnapelőtt 21:43 nem neked válaszoltam csak a kérdésre válaszoltam. Igaz lány vagyok
2011. jan. 9. 16:37
 25/27 gabriell88 ***** válasza:

Elmagyarázom miért ilyen nehéz ezt megérteni.Tegyük fel van egy nő és van 3 férje(feltételezés) a nő teherbe esik.. De valyon ki az apa.

Fordított helyzetet nézzük meg.

Van 1 férfi 3 feleséggel.Az egyik teherbe esik.De tudod h kitől nem?

2011. jan. 9. 17:25
 26/27 gabriell88 ***** válasza:
Mellesleg 22/N
2011. jan. 9. 17:27
 27/27 gabriell88 ***** válasza:
Ezért nem fog a nő soha abba a státuszba kerülni, mint a férfi!Ezzel úgysem tud senki harcolni, el kéne fogadni.
2011. jan. 9. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!