Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a "tökéletes" kapcsolatokról?
Én az első hozzászóló véleményét osztom. Mi már 1 éve együtt vagyunk, de soha nem veszekedtünk. Vita az persze van, de mindig meg tudjuk beszélni, nem tudnánk úgy lehajtani a fejünket hogy valami nincs rendben. Kiabálni meg soha nem kiabálunk egymásra, annál sokkal jobban tiszteljük egymást. A színt meg valóban a közös élmények adják, amikre utólag is boldogan emlékszünk vissza. Nekem korábban volt egy pár veszekedős kapcsolatom, de abba hamar bele lehet fáradni. Most még kérdező lehet hogy izgalmasnak tűnik így az elején, de egy idő után hidd el nem bírod majd idegekkel(magamból kiindulva).
A tökéletes kapcsolat meg véletlenül sem az, ahol az egyik fél mindig enged, és emiatt nincsenek veszekedések. A tökéletes kapcsolat az, ahol mindkét fél enged, és mindig tudják hogy az adott szituban kinek kell engednie. Így kölcsönös egy kapcsolat, ha mindkettő kompromisszumkész.
Azt, hogy nem helytálló az elméleted, hogy azok a "tökéletes" kapcsolatok, ahol általában az egyik fél enged. Akkor tökéletes egy kapcsolat, ha mindkét fél kompromisszumokat köt. Tegnap este pont volt egy ilyen a párommal, akár össze is veszhettünk volna rajta, de mivel kompromisszumos megoldást kerestünk, így egyikünkben sem maradt tüske. Akár hiszed, akár nem, ennél fogva mi SOSE veszekszünk és nem papucs a párom és én se vagyok szolgalelkű. Hiányzik a francnak a veszekedés, szeretek nyugodtan elaludni. Csipkelődni persze mi is szoktunk viccesen egymással, de tényleg a hátam közepére kívánnám a balhét.
24 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!